One2move Bilabonnement

Lej en bil til spotpris!

forsikring og vægtafgift!

Et One2move Bilabonnement er til dig, som vil have en bil eller varevogn fra 1 måned og opefter, uden en flerårig bindingsperiode, men stadig med alt inklusiv i prisen.
Ingen binding - overskueligt - fleksibelt - nemt og billigt! Du tanker bilen, vi sørger for ALT andet.

 

PRISBEREGNER

Søg på en bil i nærheden af dig ovenfor

Biludlejning Køge
Nissan Note 1,5 DCI Van (Lille varevogn)
Årgang 2013 Info
7482.4,-/I alt
79.6,-/pr. dg.
199,-/pr. dg.

Biludlejning Ishøj
Opel Mariva (Lille personbil)
Årgang 2005
7482.4,-/I alt
79.6,-/pr. dg.
199,-/pr. dg.

Biludlejning Hammel - Østjylland
Fiat Punto (Lille personbil)
Årgang 2006 Info
7482.4,-/I alt
79.6,-/pr. dg.
199,-/pr. dg.

Hvad er et One2move Bilabonnement?

One2move er et biludlejningsfirma, der har billige og fleksible løsninger til dig, som står og mangler en lejebil lige nu og her. Som noget særligt har vi et bilabonnement til dig, når du har behov for at leje en bil i en længere periode. Hos os kan du leje bilen lige så længe, du har lyst til, og vi har over 140 afdelinger i Danmark, hvor du kan hente din lejebil. Herunder kan du læse meget mere om, hvad One2moves bilabonnement indeholder.

Du er dækket, når du lejer en bil hos One2move

Med One2moves bilabonnement skal du ikke tænke på andet end at tanke bilen op, når den er ved at løbe tør for brændstof. Billejen dækker forsikring, grøn ejerafgift, service og vejhjælp, så skulle uheldet være ude, så er du dækket i alle tilfælde. Det giver en tryghed, og hos os skal det være trygt at køre i bil - også selvom det ikke er din egen.

Derfor er det også problemfrit og uden besværligt arbejde at leje en bil hos One2move.

Ubegrænset leje

Du skal som minimum leje bilen i en måned, hvis du ønsker at gøre brug af vores bilabonnement, men om du blot ønsker bilen i 30 dage eller i et halvt år, bestemmer du selv. Vi tilbyder ubegrænset billeje på vores biler, og derfor råder vi også over en stor fleksibilitet.

Vi står klar til at hjælpe dig, der har brug for en bil i en længere periode. Vores bilabonnement er altid billigt, men du sparer mest, hvis du lejer bilen i tre måneder eller længere tid. Vores leje er inklusiv et antal kørte kilometer, alt efter længden på din lejeperiode, men skulle du overskride dette, er det heldigvis billigt at tilkøbe ekstra kilometer.

Skulle du blot have brug for billeje i et par dage eller en uge, kan du bestille vores normale billeje her.

Hjælpen er aldrig langt væk

One2move har over 140 afdelinger i Danmark. Derfor vil der også altid være en afdeling tæt på dig, når du har brug for at hjælp. Vi står klar med den bil, du skal bruge, og i form af vores store udvalg er vi sikre på, at vi kan hjælpe både børnefamilien, kæresteparret og dig som enkelt individ.

Har du spørgsmål til vores bilabonnementer, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@one2move.com eller telefon 70 208 804.

Hvordan bestiller jeg et bilabonnement hos One2move?

Hvis du ønsker at gøre brug af vores bilabonnement, har vi en ganske nem procedure, så du hurtigt kan få din bil og komme på farten. Man kan dele vores billeje op i syv enkelte trin, og derefter har du din bil.

1. Find stedet, hvor du vil afhente din bil
Vi har over 140 afdelinger i Danmark. Derfor er der også altid en One2move-forhandler tæt på dig. Når du vil leje en bil, skal du i prisberegneren indtaste, i hvilken del af landet du ønsker at afhente din lejebil.

2. Vælg din biltype
Vi har et stort udvalg af biltyper, som står klar og venter på dig. Derfor skal du vælge, hvilken type af bil du ønsker at leje. Vi har alt fra små personbiler til minibusser, og derfor er vi også sikre på, at vi har lige præcis det, du søger.

3. Vælg din lejeperiode
Nu skal du vælge, hvor længe du ønsker at leje bilen. Når du gør brug af vores bilabonnement, skal du som minimum leje bilen i en måned, men vi har en ubegrænset lejeperiode på alt over en måned. Derfor kan du bruge bilen lige så længe, du har lyst til.

4. Find dit match
Nu har du fortalt, hvor du vil hente din bil, hvilken biltype du ønsker, og hvor længe du ønsker din billeje. Nu klikker du ‘find lejebil’, og der vil efterfølgende poppe muligheder frem, der stemmer overens med det, du ønsker. Nemt og smart.

5. Bekræft din billeje
Nu skal du bekræfte, at du ønsker at leje den bil, vi har fundet til dig. Er du ikke tilfreds med resultatet, så finder vi selvfølgelig en tilfredsstillende løsning.

6. Book dit bilabonnement hos One2move
Nu gennemfører du din billeje her hos One2move, og du er dernæst klar til at afhente din lejebil i den afdeling, du har ønsket.

7. Modtag en bekræftelse på SMS eller mail
Når du har modtaget en mail eller SMS med en bekræftelse på din billeje, er du klar til at afhente bilen. Bekræftelsen er også dit bevis på, at du har lavet en reservation hos os.

Dette var proceduren, når du skal booke et bilabonnement. Skulle du have spørgsmål, ønsker til din booking eller skulle der opstå problemer, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail kundeservice@one2move.com eller telefon 70 208 804.

Se vores generelle betingelser her: One2Move vilkår.