One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 546

One2move Biludlejning Viborg - Sjørup

Billig biludlejning hos
Favrskov Autocenter ApS
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Vrouevej 41
8800 Viborg
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"En rigtig god oplevelse, virkelig behagelig bil, fungerede upåklageligt. super service ved udlevering og aflevering af bilen. jeg kommer helt sikkert igen."
Lars Hermansen
"Rigtig god service, både i telefonen og da vi hentede bilen, så det bliver der vi lejer igen, og vi glæder os til at komme igen"
Christian Vindmann
Biludlejning i Viborg

Velkommen hos One2move. Vi tilbyder Danmarks billigste biludlejning på Vrouvej 41 tæt på byen Vrou i Viborg, hvor vi ønsker at tilbyde de bedste biler og den bedste service, så du kan blive godt kørende, uanset hvad dit behov måtte være.

Dine fordele hos One2move

  • Danmarks billigste billeje
  • Prisen er inkl. 100 km pr. udlejningsdøgn
  • Nem og enkel online booking
  • Frit for skjulte gebyrer

Om din egen bil er på værksted, om du skal på weekendbesøg hos familien, om du skal flytte eller noget helt fjerde, så er vi sikre på, at vi har bilen, som du står og mangler.

Vi har gjort det enkelt at booke en bil - du skal blot vælge din ønskede biltype og derefter indtaste dine ønskede lejedatoer ovenfor, hvorefter vi viser dig hvilke biler, som vi har til rådighed.

Langtidsudlejning

Vi modtager mange forespørgsler på leje over en længere periode - vi har derfor valgt at starte konceptet: One2move Bilabonnement.

Du kender det måske som minilease eller langtidsleje - idéen er den samme: Du kan leje en bil i en måned og opefter til lavpris.

0 kr. i udbetaling - alt er inkl. i prisen (kilometer, forsikringer, ejerafgift, vejhjælp osv.) - månedlig binding. Du får dermed fordelene ved traditionel leasing, dog uden en flerårig bindingsperiode og et højt udbetalingsbeløb.

Læs mere om vores Bilabonnement.

Varevogns- og flyttebilsudlejning

Er du på udkig efter en varevogn eller flyttebil til at transportere den nye sofa eller til at flytte hele huset? Så er du også kommet til det rette sted.

Vi udlejer både store og rummelige flyttebiler, som er udstyret med elektrisk lifte, såvel som praktiske varevogne. Uanset hvad dit behov måtte være, så slipper du for besværet med pladsmangel i bilen eller traileren, og du kan transportere dine ting sikkert og fri for regn og slud.

Når du lejer en flyttebil sparer du samtidigt mange penge set i forhold til at bestille en flyttemand. Ofte kræver det endda ganske få køreture at flytte hele huset, når du har en stor flyttebil til rådighed, da den kan transportere mange møbler ad gangen.

Er dit transportbehov derimod mindre, så står vores varevogne naturligvis også til rådighed. Med et stort og praktisk lastrum kan du også transportere alt fra de nye møbler til flyttekasserne.

Lej en minibus i Viborg

Hvis du skal på tur med familien eller vennerne, og de 5 sæder i bilen bare ikke rækker til at få alle med, så kan du i stedet leje en minibus. Vi udlejer nemlig minibusser med plads op til hele 9 personer.

Vores minibusser har både plads til jer og al jeres bagage, så I ikke behøver begrænse jer, bare fordi I er mange af sted.

Praktiske informationer

Alle vores biler - også flyttebiler, varevogne og minibusser - må køres med almindelig kørekort (B-kørekort).

Ved afhentning af din lejebil bedes du medbringe dit kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Går turen til udlandet bedes dette aftalt inden afhentning. Dette hjælper vores kundeservice dig glædeligt videre med.

Har du spørgsmål, forespørgsler eller lignende sidder vores kundeservice klar på tlf. 70 208 804 eller mail: [email protected]

Fortæl om din oplevelse

Lad os og andre høre om din oplevelse hos One2move Viborg V ved at skrive en anmeldelse på Google.