Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Abonnementsbetingelser

One2move Bilabonnement er en abonnementsløsning på udlejningsbiler, hvor du får en bil til rådighed på månedsbasis. Betalingen for abonnementet vil blive gennemført månedligt, hvor den første betaling skal falde på dagen for oprettelsen af abonnementet.

Sådan opretter du et abonnement

Du kan oprette et bilabonnement ved at gennemføre vores bestillingsproces online, hvor du fastsætter lejeperiodens varighed, forsikringsbetingelser og diverse tilkøb som eksempelvis kilometer. Du skal godkende vores forretnings- og abonnementsbetingelser ved bestilling, hvorefter du indtaster dit kreditkort og gennemfører betalingen. Efter oprettelsen er gennemført får du tilsendt en bekræftelse og en faktura per mail.

Betingelser

Ved oprettelse af abonnementet accepterer du, at One2move må trække et månedligt beløb svarende til den opgivne månedlige abonnementspris på dit kreditkort. Du modtager en faktura ved abonnementets oprettelse og efterfølgende ved afslutningen af lejeperiode.

Ansvars- og hæftelsesforhold

Kunden er forpligtet til at levere lejebilen tilbage på slutdatoen for abonnementet, med mindre andet er aftalt. Kunden er desuden forpligtet til at sikre dækning på sit kreditkort i abonnementets løbetid, således de månedlige rater bliver betalt til tiden.

Skulle kunden ønske at skifte kreditkort i løbet af abonnementsperioden, skal kunde kontakte kundeservice, hvorefter kundeservice vil slette det forhenværende kreditkort fra databasen, og erstatte det med kundens nye kreditkort.

Opsigelse og bindingsperiode

Abonnementet opsiges automatisk efter udløbet af abonnementsperioden. Abonnementsperioden er fastsat af kunden ved bestilling, hvor der indtastes, hvor længe abonnementet skal vare. Ønskes abonnementet opsagt inden udløbet af abonnementsperioden skal kunden kontakte kundeservice.

Vi henviser desuden til vores:

Copyright © one2move. All rights reserved.