One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 584 Facaden af One2move Biludlejning Roskilde

One2move Biludlejning Roskilde

Billig biludlejning hos
AR Roskilde Aps
- altid lokalt billigst - fra kun 149,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Darupvang 23
4000 Roskilde
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Rigtig god service, både i telefonen og da vi hentede bilen, så det bliver der vi lejer igen, og vi glæder os til at komme igen"
Christian Vindmann
"Jeg har kun rosende ord for One2move i Rødovre. Virkelig god betjening og gennemgang af den lejede bil. følte jeg mig tryg ved at leje den, uden at skulle bekymre mig. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter One2move i Rødovre👏"
Daniel Nielsen
Lokalt billeje i Roskilde hos One2move

Velkommen hos One2move biludlejning Roskilde. I samarbejde med Ar Roskilde tilbyder vi billig billeje til alle i Roskilde og omegn, til Danmarks laveste priser. Vores flåde består af et stort udvalg af velholdte personbiler - ligeledes udlejer vi også flyttebiler, varevogne og minibusser. Vi har bilen til alle behov, har vi ikke hvad du søger? Kontakt one2move og vi finder præcis det du står og mangler! 

Oplev Roskilde fra sin bedste side

Roskilde har utrolig meget at byde på, og det bliver næppe lettere at komme rundt end med en lejebil. Besøg for eksempel den verdensberømte Roskilde Domkirke, som er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Domkirken er endda den kirke, der har flest konger og dronninger begravet i hele verden.

Vi kan også varmt anbefale et besøg på Vikingeskibsmuseet. Her kan du opleve nogle af de mere end 1000 år gamle vikingeskibe fra Roskilde fjord, og i sommersæsonen kan du endda komme med ud og sejle i Roskilde fjord!

Du finder et hav af muligheder, hvad det angår udflugter, oplevelser, seværdigheder og arrangementer i Roskilde året rundt. Vi anbefaler at besøg på VisitRoskildes hjemmeside for mere inspiration til dit ophold.

Lej en flyttebil eller varevogn

Skal du i gang med det helt store flytteprojekt, eller skal du blot have transporteret nogle enkelte ting? Uanset din situation, så kan du leje en kassevogn / varebil hos os til at hjælpe dig med transporten.

Ved at leje en flyttebil kan du spare en masse penge, da du kan stå for flytningen selv. Det kan være dyrt at hyre en flyttemand derfor er det nemt og billigt at gøre det selv. Alle vores flyttebiler er udstyret med en elektrisk lift, og må køres med almindelig kørekort (B-kørekort).

Er flyttebilen dog for stor til dit behov, kan du med nemt leje / reservere en varevogn i stedet. Vi har varevogne i forskellige størrelser 6 - 12 m3, og enkelte med trækkrog - dette kan ses ved at klikke på "Info" ikonet ud for bilen. 

Derfor skal du vælge One2move

Der er en række fordele at hente ved biludlejning hos One2move. Vi har Danmarks billigste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis at køre pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring 
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for at booking processen er så nemt som muligt. 
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. 

Bonus tilbud på leje af flyttebil:

Lej en flyttebil i hverdagene

Lej en flyttebil med lift i hverdagene (mandag - torsdag):
Kun 649,- pr. dag inklusiv 100 km og forsikring.