One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 494 Facaden af One2move Biludlejning Hvidovre

One2move Biludlejning Hvidovre

Billig biludlejning hos
Gor Gruppen A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Arnold Nielsens Boulevard 62A
2650 Hvidovre
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Fantastisk service og ingen problemer da jeg havde behov for at forlænge lejeperioden"
(5)
John Bergstrøm,
"Skulle bruge en bil i 4 dage og blandt mange, var one2move dem med de bedste priser"
(5)
Therese Kim Panum, Rødovre
Velkommen hos One2move Hvidovre

Din billigste og bedste vej til billeje i hovedstadsområdet

I samarbejde med Gor Gruppen A/S tilbyder vi billig billeje til alle i Hvidovre og omegn. Hos One2move får du Danmarks billigste billeje, uden du behøver at gå ned på bilens kvalitet. Du kan nemlig altid leje nye og flotte udlejningsbiler hos os, små som store - vi er sikre på, at vi har bilen, som du står og mangler! Kig i blandt vores udlejningsbiler ovenfor, og vælg den bil, du er interesseret i at booke.

Vælg One2move næste gang du skal leje en bil

  • Danmarks billigste biludlejning
  • Prisen er inkl. 100 km pr. udlejningsdøgn samt forsikringer er inkluderet 
  • Enkel, hurtig og og bekvemt booking online 
  • Ingen skjulte gebyrer Nye, flotte og velholdte udlejningsbiler

Vi stræber efter at blive Danmarks foretrukne biludlejningsvirksomhed, ved at tilbyde de bedste priser og den bedste service. Som en af de eneste i Danmark tilbyder vi ungudlejning uden merpris. Det betyder, at hvis du er under 25 år, så kan du stadig leje en bil hos os, uden at skulle betale ekstra. Vi kræver blot et højere depositum, som du selfølgelig får tilbage, ved endt leje.

Leje af varevogn

Er det ikke en personbil du søger, men i stedet en varevogn eller en kølebil, så kan vi også være behjælpelige med det. Vi tilbyder en ligeså fordelagtig varevognsudlejning, også til fast lav pris. Vores varevogne kan bruges til alt fra at transportere et par møbler, et par flyttekasser eller værktøjet - uanset hvad dit behov måtte være, kan du leje en varevogn hos os.

Du får ligeledes 100 km med i prisen pr. udlejningsdøgn. Skulle de inkluderede kilometer ikke række til dine behov, så er der mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, jo flere km du bestiller jo billigere bliver km prisen.

Microleasing bliver til Bilabonnement

Står du og skal bruge en bil i en måned eller længere? Ønsker du en ekstra bil til virksomheden? Så bør du overveje at bestille et One2move Bilabonnement. Du kender det måske som Minileasing, microleasing, langtidsleje, men princippet er det samme - du lejer en bil på månedsbasis, og opnår maksimal fleksibilitet herigennem.

Vi udlejer bla. Mercedes E-Klasse 220 CDI, Renalut Clio Tourer, Samt. masse varebiler med og uden køl. 

I prisen er alt inkluderet - kilometer, forsikringer, vejhjælp, værkstedsbesøg, grøn ejerafgift mv. Vi har gjort det nemt og hurtigt at booke bilen online, så du hurtigt kan sikre dig, at din ønskede bil står klar til dig, når du skal bruge den. Har du yderligere spørgsmål eller ønsker en skarp pris er du altid velkommen til at kontakte One2move kundeservice. 

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her.

Praktiske informationer

Ved afhentning bedes du medbringe dit gule sygesikringbevis, kørekort samt. sygesikringsbevis.

Alle vores biler inkl. kassevogne må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Skulle det ske, at din ønskede bil ikke er ledig på dine valgte datoer, så bare rolig! Vi har en række udlejningskontorer i hele hovedstadsområdet, så du aldrig har langt til en af vores andre One2move afdelinger. Se vores øvrige afdelinger i København her.

 

Specielle ønsker og spørgsmål? Kontakt: One2move Kundeservice 70 208 804 - eller kontakt [email protected]