One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 179 Facaden af One2move Biludlejning Karlslunde

One2move Biludlejning Karlslunde

Billig biludlejning hos
JC Biler/Din Bilpartner
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Søhøj 1-3
2690 Karlslunde
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804
Indvendig bredde
2,1 m
Indvendig højde
2,26 m
Indvendig længde
4,1 m
Indvendig størrelse
19,46 m³

Funktioner:
MED LIFT! (Kassemål indv.: B 2.10 H 2.26 L 4.10) Må køres med kørekort B op til 3500 kg.

Pris pr. dag:
Mandag 649,00 kr.
Tirsdag 649,00 kr.
Onsdag 649,00 kr.
Torsdag 649,00 kr.
Fredag 899,00 kr.
Lørdag 899,00 kr.
Søndag 899,00 kr.
Helligdage 899,00 kr.
Iveco Daily 35 C # Denne bil må ikke køre i København & Frederiksberg Kommune, på nuværende tidspunkt.
Flyttebil m/lift
Årgang 2003
fra 649,00 kr. pr. dag
Yderligere info
3 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
10,2 km/l
Uden trækkrog
"Nemt, billigt og professionelt."
(4)
Lawrence Chirinzi,
"Nemt og bekvemt ???"
(5)
Ann Mee Halling Nederby, København
Udlejning af biler i Karlslunde

I One2moves Karlslunde-afdeling, har vi altid en køreklar udlejningsbil til dig – uanset om du har brug for en personbil, en flyttebil eller en varevogn. I samarbejde med JC Biler på Søhøj har vi et velassorteret sortiment af lejebiler til skarpe priser. 

Skal du bruge en bil i et eller flere døgn – eller skal have et flyttelæs transporteret og ønsker at spare penge? One2move gør alle former for transport nemt og overskueligt med vores stærke lejekoncepter.

Udlejning af flyttebiler og varevogne

Mangler du et køretøj til flytning af møbler, reoler eller andre tunge ting? Eller skal du blot have transporteret nogle enkelte ting? Uanset hvad dit behov er, så kan du leje en kassevogn hos os, og få transporten på pladsen hurtigt og effektivt.

Ved at leje en flyttebil kan du også spare en masse penge, i og med du kan stå for flytningen selv. Det kan være dyrt at bestille en flyttemand og et flyttefirma til at klare det hele, men ved at leje en flyttebil kan du spare mange penge, som kan bruges på noget sjovere. Alle vores flyttebiler er udstyret med en elektrisk lift, og må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort) 3500kg.

Afhængig af hvad du skal transportere, så har du også mulighed for at leje en varevogn fremfor de større flyttebiler. Vi har varevogne i forskellige størrelser, og enkelte med trækkrog – dette kan ses ved at klikke på “Info” ikonet ud for bilen. Alle varevogne må ligeledes køres med almindeligt kørekort.

Få alle fordelene med hos One2move

Der er en række fordele at hente ved biludlejning hos One2move. Vi har Danmarks stærkeste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis kørsel pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos os.
  • Er du under 25 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.
  • Tryg afhentning hos din lokale bilforhandler
  • Fri for skjulte gebyrer og ekstraudgifter
  • Flotte og velholdte udlejningsbiler

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, med alt inklusiv i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service osv. Du skal bare tanke bilen, vi klarer alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.