One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 194 Facaden af One2move Biludlejning Næstved

One2move Biludlejning Næstved

Billig biludlejning hos
Stabil A/S Næstved
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Skallegårdsvej 3
4700 Næstved
DK
+4571997498
"Skøn oplevelse at booke via one2move - nemt og sikkert!"
(5)
Lise Andersen, Esbjerg
"Har ofte lejet bil gennem One2move. Får altid god service og bilerne kører upåklageligt. Vil klart anbefale at leje en god her."
(5)
Jannie Sternberg,
Lej en bil, kassevogn, trailer eller minibus i Næstved

Velkommen hos One2move Næstved. I samarbejde med Stabil A/S kan du leje en bil lokalt i Næstved fra blot 249,- pr. dag, uanset hvad dit behov måtte være. Vi har et stort udvalg af velholdte udlejningsbiler - fra små personbiler til stationcars, fra flyttebiler til minibusser. Vi er sikre på, at vi har bilen, du står og mangler!

Hvorfor du skal vælge One2move

  • Danmarks billigste billeje fra 249,- pr. dag
  • 100 km gratis per udlejningsdøgn
  • Forsikringer, vejhjælp og service inkl. i prisen
  • Hurtig og enkel booking online

Derudover tilbyder vi, i modsætning til mange andre biludlejningsfirmaer, billeje til samme lave pris, om du er under eller over 24 år. Er du under 24 år tager vi blot et højere depositum, hvilket naturligvis bliver betalt tilbage ved aflevering af bilen.
Ved afhentning af din bestilte bil skal du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Skal du flytte?

Det kan være en dyr affære at bestille en fragtmand eller et flyttefirma til at klare flytningen. Her kan du spare mange penge, hvis du i stedet vælger at leje en flyttebil, og klare flytningen selv. Vi har både varevogne til det lille flytteprojekt, og rummelige flyttebiler med en elektrisk lift til det større flytteprojekt. Uanset hvor stort et flyttebehov du har, så er vi sikre på, at vi har en kassevogn til dig. Alle vores varevogne og flyttebiler må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Tag 9 personer på farten!

Det er bare ikke altid muligt at tage alle vennerne eller hele familien med i bilen, men her kan vi også hjælpe dig. Lej en minibus med plads op til 9 personer, og fyld bilen op med familien eller vennerne. Vi har flere forskellige minibusser, allesammen med plads til både jer og bagagen, og alle minibusserne må køres med et lille kørekort (B-kørekort).

Hvis turen går til Sydvestsjælland, så anbefaler vi at besøge VisitSydkystdanmarks hjemmeside for inspiration til ture, attraktioner og oplevelser.

Bedøm din oplevelse hos One2move Næstved

Hjælp os med at blive bedre! Skriv en anmeldelse på Google, og fortæl os om din oplevelse.