One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 298 Facaden af One2move Biludlejning Slagelse

One2move Biludlejning Slagelse

Billig biludlejning hos
Slagelse Bilsalg
- altid lokalt billigst - fra kun 399,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Bornholmsvej 4
4200 Slagelse
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Jeg har kun rosende ord for One2move i Rødovre. Virkelig god betjening og gennemgang af den lejede bil. følte jeg mig tryg ved at leje den, uden at skulle bekymre mig. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter One2move i Rødovre👏"
Daniel Nielsen
"En rigtig god oplevelse, virkelig behagelig bil, fungerede upåklageligt. super service ved udlevering og aflevering af bilen. jeg kommer helt sikkert igen."
Lars Hermansen
Lokalt Billeje i Slagelse

Velkommen hos One2move. På Bornholmsvej i Slagelse tilbyder vi Danmarks billigste billeje i samarbejde med Slagelse Bilsalg, hvor du finder et bredt udvalg af flotte og velholdte udlejningsbiler. Prisen er presset i bund, men vi er ikke gået ned på servicen. Opdag vores udvalg af personbiler, varevogne og flyttebiler ovenfor - vi er sikre på, at vi har bilen, som du står og mangler.

Derfor skal du vælge One2move

  • Danmarks billigste billeje
  • 100 km samt forsikringer inkl. i lejen
  • Nem og hurtig online booking
  • Lokal udlejning

Oplev Slagelse fra sin bedste side

Kom ubesværet gennem Slagelse på dit besøg med en lejebil. Slagelse er en af Danmarks ældste byer, hvor du kan opleve en række forskellige ting. Besøg eksempelvis det historiske Slagelse Museum, hvor du kan høre en masse spændende historier om byen, se det flotte og glemte håndværk fra byen, samt opleve de unikke gamle gader og huse.

Er du til endnu mere historie, kan du også opleve Vikingetiden ved at besøge vikingeborgen Trelleborg, der ligger små 10 km fra Slagelse midtby. På fineste vis er de bevarede rester af borgen blevet til igen, så du kan komme og opleve, hvordan det var at være viking.

Når historietimerne er overstået, eller hvis det ikke er dig, så har Slagelse også et rigt byliv. Oplev den skønne midtby og de gode shoppingmuligheder i Slagelse, og oplev byen på egen hånd. Slagelse har et stort opland, hvorfor der er rigeligt med butikker, beværtninger, hyggelige torve og meget mere.

Har du brug for mere inspiration til oplevelser i Slagelse om omegn, så vil vi anbefale at du besøger VisitVestsjællands interaktive kort, hvor de har samlet et væld af muligheder i Slagelse om omegn - for store og for små.

Praktiske informationer om leje

Ved afhentning bedes du medbringe dit gule sygesikringsbevis, kreditkort og dit kørekort.

Alle vores biler må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort) - også vores flyttebiler og varevogne. Stort kørekort kræves ikke for at må køre disse køretøjer.

Derudover tilbyder One2move, som en af de eneste i Danmark, ungudlejning uden merpris. Med andre ord: Er du 24 år eller derunder kan du stadig leje en bil til samme lave pris, som alle andre. Vi kræver blot et højere depositum, hvilket selvfølgelig tilbagebetales ved endt leje.

Hvis du har spørgsmål vedrørende bestilling, afhentning, vores biler eller noget helt fjerde, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 70208804 eller mail: [email protected].

Vi håber på at se dig hos One2move Slagelse!