One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 412 Facaden af One2move Biludlejning Thisted - Højland Biler

One2move Biludlejning Thisted - Højland Biler

Billig biludlejning hos
Højland Biler A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 269,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Vilhelmsborgvej 17
7700 Thisted
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804
"Rigtig god service, både i telefonen og da vi hentede bilen, så det bliver der vi lejer igen, og vi glæder os til at komme igen"
Christian Vindmann
"Super fleksibel og enorm imødekommende. En presset flyttedag fra Vestjylland til Nordsjælland blev omgjort til en leg på trods af en lang dag. SÅ MANGE GANGE TAK TIL One2Move, vi kommer tilbage"
Tim Jensen
Velkommen hos One2move i Thisted
- Vi har lejebilen og varebilen til dig

Med over tyve år i faget og mere end 60 afdelinger på landsplan, har One2move etableret sig som en af de førende biludlejningsfranchisekæder i Skandinavien. Vi vil både være bedst i forhold til kvaliteten af vores lejebiler og fordelene i lejeaftalen samt billigst, så du aldrig er i tvivl om hvem du skal vælge, når du ønsker at leje en bil.

Sammen med Højland Biler, autoriseret Peugeot, Citroën, Hyundai og Carpeople værksted, på Vilhelmsborgvej i Thisted, giver One2move dig stærke priser på lejebiler fra kun kr. 229,- pr. døgn. I denne afdeling finder du både mikrobiler, mellemklassebiler, store varevogne, minibusser og flyttebiler med lift. 

Har du spørgsmål eller forespørgsler omkring One2moves biludlejning?
Kontakt kundeservice på tlf. 70 208 804 eller send en mail til [email protected]. Så skal vi nok gøre vores bedste for at give dig fyldestgørende svar.

Udlejning af biler i hele Danmark

One2move tilstræber at være lokalt tilgængelige for alle med over 60 afdelinger på landsplan. Udover Thisted, har One2move adskillige afdelinger i hele Nordjylland, fra Støvring til Løkken og fra Års til Hjørring. Alle afdelinger har et differentieret udvalg af biler, varevogne, flyttebiler, osv. Men de har alle én ting til fælles – du får den samme gode service og lave priser uanset hvilken One2move-afdeling, du booker en udlejningsbil hos.

Kundefordele hos One2move til samme pris

Hos One2move får du en mængde fordele med oveni lejeaftalen. Vi har Danmarks stærkeste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis kørsel pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos os.
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage, når du afleverer bilen igen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har One2move løsningen, der matcher dit behov. Med et One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, hvor alt er inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Det eneste, du skal holde øje med, er benzinmåleren – vi klarer resten.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dit kørselsbehov f.eks. ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

One2move - altid billigst, altid bedst.