One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 464 Facaden af One2move Biludlejning Virklund

One2move Biludlejning Virklund

Billig biludlejning hos
Midtjysk Autoservice
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Nyhøjvej 13
8600 Silkeborg
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Skøn oplevelse at booke via one2move - nemt og sikkert!"
(5)
Lise Andersen, Esbjerg
"Skulle bruge en bil i 4 dage og blandt mange, var one2move dem med de bedste priser"
(5)
Therese Kim Panum, Rødovre
Velkommen til One2move i Virklund nær Silkeborg

Biludlejning til alle behov og formål

Mangler I plads i bilen, når bilferien står for døren? Står I overfor en flytning? Eller har I blot brug for en ekstra bil i en periode? One2move klarer alle dine behov inden for biludlejning. Hos One2move i Virklund nær Silkeborg præsenterer vi et velassorteret udvalg af lejebiler: mikrobiler, lille personbiler, varevogne samt en autotrailer. Har du spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 208 804 eller skrive til [email protected]. Vi har mange fleksible løsninger i vores udlejningskoncept, der tilstræber at finde den helt rigtige bil til ethvert formål. Sammen med Midtjysk Autoservice på Nyhøjvej i Virklund sørger vi for at service og kørselsbehov bliver tilgodeset og går op i en højere enhed.

Gode grunde til at vælge One2move Virklund

  • Altid 100 km inkluderet pr. udlejningsdøgn – billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Billeje fra kun 249,- pr. dag
  • Ingen merpris for unge under 24 år
  • Nem online booking – tryg afhentning ved lokal biludlejer

One2move tilbyder også biludlejning til unge under 24 år, og du står ikke overfor at skulle betale ekstra gebyrer. Du skal dog betale et højere depositum, men det tilbagebetales selvfølgelig når du afleverer bilen igen.

One2move dækker hele Midtjylland

Fandt du ikke bilen du ønskede, eller ligger Virklund for langt væk fra din bopæl? One2move har mange afdelinger i hele Midtjylland, fra Aarhus til Grenå, fra Hammel til Horsens – alle afdelinger har forskellige biler, varevogne, flyttebiler, osv. Men de har alle én ting til fælles – den billige pris på biludlejning er den samme over hele linjen. Har du et bilønske og en bestemt lokation? Kontakt os på tlf. 70 208 804 eller send en mail til [email protected]. Vi er klar til at hjælpe.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har One2move løsningen, der matcher dit behov. Med et One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, hvor alt er inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Det eneste, du skal holde øje med, er benzinmåleren – vi klarer resten.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dit kørselsbehov f.eks. ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lejebil skal du blot medbringe dit kørekort og gule sygesikringsbevis. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 70208804 eller på mail [email protected].

One2move sørger for at du kommer på farten – hurtigt og sikkert!