One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 405 Facaden af One2move Biludlejning Rødovre

One2move Biludlejning Rødovre

Billig biludlejning hos
J.O. Auto ApS
- altid lokalt billigst - fra kun 199,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Rødovrevej 153
2610 Rødovre
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Nemt at bestille. God service ved udlevering af bil. Kun varme anbefalinger her fra"
Claus Gade
"En rigtig god oplevelse at leje bil hos Auto Ole i Solrød Strand. Det gør vi helt sikkert igen. Venlig og behagelig betjening"
Anne Lindhart
Billeje i Rødovre

Står du akut eller er vejret bare godt en weekend, og skal du leje en bil i Rødovre eller omegn? Så er du kommet til det rette sted. One2move udlejer i samarbejde med J.O. Auto et bredt udvalg af biler på Rødovrevej. Vi står altid klar ved skranken, og du kan altid leje en personbil, varevogn, flyttebil eller minibus, når behovet opstår. 

Derfor skal du vælge One2move

  • Danmarks billigste billeje fra 249,- pr. dag
  • 100 km inkl. i prisen pr. dag,  ønsker du flere km kan du med fordel bestille flere kilometer. 
  • Ingen skjulte gebyrer - kør trygt! 
  • Nyere og velholdte udlejningsbiler 
  • Nem og hurtig booking online på www. 

Vi tilbyder som en af de få biludlejningsfirmaer udlejning til unge bilister, til samme pris. Er du under 24 år bliver du ikke opkrævet for ekstra gebyrer elelr leje omkostninger, du skal blot lægge et højere depositum, hvilket returneres efter end leje. 

Alle vores biler - personbiler såvel som flyttebiler - må køres med almindelig kørekort (B-kørekort). Derfor behøver du ikke være lastbilschauffør, for at leje en flyttebil hos os.

Fyld bilen med venner eller familie

Det er ikke altid ens egen bil rækker med sæder, når hele familien eller alle vennerne skal med på weekendtur, ferie eller noget helt tredje. Det er der dog en simpel løsning på: Lej en minibus. Derved får du plads til hele 9 personer, såvel som jeres bagage.

Skal du bruge minibussen i udlandet, eksempelvis til sommerferien eller vinterferien, så skal denne udlandskørsel aftales ved bestilling. Ring venligst på telefon 70208804 og aftal nærmere.

Langtidsleje

Har du brug for at leje en bil i en måned eller længere? Så bør du prøve et One2move Bilabonnement. Med et Bilabonnement kan du leje en bil i 1 måned eller mere, med alt inklusiv i prisen. Du slipper dermed får en flerårig bindingsperiode, men har stadig en bil til små penge.

Den største rabat på et Bilabonnement opnår du, hvis du har brug for bilen i minimum 3 måneder. På den måde kan du have bilen fra 100,- pr. dag. I prisen er kilometer, grøn ejerafgift, service, vejhjælp og forsikringer inkluderet - du skal kun tanke bilen, vi sørger for alt andet.