One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 462 Facaden af One2move Biludlejning Vanløse

One2move Biludlejning Vanløse

Billig biludlejning hos
SAB.aps Vanløse
- altid lokalt billigst - fra kun 295,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Slotsherrensvej 100
2720 Vanløse
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804
"Nem booking, fin overdragelse af bilen og ikke mindst, meget fair pris. Vi glæder os til at komme igen"
Jan Jensen
"Always used the one in Vanløse when moving. Great service and trust. I will be back"
Alvaro Chincad
Velkommen til One2move biludlejning i Vanløse

Danmarks bedste og billigste billeje kan du finde ved One2move og i Vanløse har vi et samarbejde med SAB.APS. Om du skal leje en personbil, flyttebil, varevogn eller minibus, så er vi sikre på, at vi har bilen du leder efter! Vi står klar til at hjælpe dig.

Dine fordele ved biludlejning ved One2move

  • Billig biludlejning fra blot 249 pr. dag
  • 100 km inkluderet i billejen pr. dag 
  • Tilbyder billigt tilkøb af ekstra kilometer og tilbehør 
  • Nem booking og afhentning ved lokal professionel biludlejer

-og mange flere fordele. Du kan komme hurtigt ud på vejen, når du lejer bil gennem One2move. Vi har en nem og hurtig booking og et stort udvalg af nye og velholdte biler. Alle vores biler må føres med det lille kørekort (B-kørekort) 3500kg.

Er du 23 år eller yngre - fortvivl ikke - vi kan som nogle af de eneste i Danmark tilbyde dig en udlejningsbil uden ekstra merpris. Du skal blot betale et højere depositum, som jo tilbagebetales ved endt billeje.

Gør flytningen billig og nem

Står du i den situation, at du skal flytte eller transportere store møbler, har vi et stort udvalg af varevogne og flyttebiler. Vi har lille og store varevogne med lad på 8 til 12,3 m3 – med eller uden trækkrog - afhængig af dit behov. Du kan leje en varevogn for blot 395 pr. dag mandag til torsdag og i weekenden 495 pr. dag.  Hvis du gerne vil slippe for tunge og besværlige løft, kan vi også tilbyde udlejning af flyttebil med elektrisk lift. Vi har flyttebiler med automatgear og manuelt gear. 

Minibusser

Skal hele familien med på skiferie, eller skal du og vennerne ud og se hockey eller fodboldkamp, kan du leje en minibus med plads til 9 personer. Her er god plads til både personer og bagage. Vi har mange forskellige modeller og størrelser. Du må køre vores minibusser med det lille kørekort. Planlæg din aktivitet allerede i dag og book en minibus!

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lånebil bedes du medbringe dit kørekort, kreditkort, samt det gule sygesikringsbevis. Har du yderligere spørgsmål vedr.