One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 212 Facaden af One2move Biludlejning Aalborg SV

One2move Biludlejning Aalborg SV

Billig biludlejning hos
Indkilde Auto A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Hobrovej 325
9200 Aalborg SV
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Fremragende kundeservice, fine biler og studenter billige priser. Det eneste sted min familie og jeg lejer biler! Anbefaler altid stedet til andre."
(5)
Christian Jonassen, Odense
"Det var nemt, og fik en god service"
(5)
Annette Winther,
Billeje i Aalborg

Velkommen hos One2move Aalborg SV. I samarbejde med Indkilde Auto tilbyder vi Danmarks billigste billeje på Hobrovej, hvor du finder et stort udvalg af nye og lækre udlejningsbiler. Du kan leje alt fra mikrobiler til stationcars, flyttebiler, varevogne og minibusser – uanset dit behov, så er vi sikre på, at vi har bilen, du står og mangler!

Hvorfor vælge One2move?

  • Danmarks billigste billeje fra 249,- pr. dag
  • Prisen er inkl. 100 km pr. udlejningsdøgn og forsikringer
  • Stort udvalg af nye og velholdte lejebiler
  • Nem og hurtig bestilling online

Vi er en selvstændig kæde af lokale danske biludlejere i hele landet, hvor vi stræber efter at give vores kunder den bedste service, biler og pris, når du står og skal leje en bil, flyttebil, varevogn eller minibus.

Ungudlejning

Er du under 25 år og skal altid betale ekstra for ung chauffør, når du lejer en bil? Ikke hos os. Du kan leje en bil til samme lave pris uanset din alder - vi kræver blot, at du lægger et højere depositum – et depositum du selvfølgelig får tilbage, når du tilbageleverer bilen.

Lej en flyttebil eller varevogn

Står du og skal flytte, hente en ny sofa, eller er varevognen på værksted? Uanset hvad du skal bruge en kassevogn til, så kan du leje en hos os. Vores udvalg af kassevogne svinger fra måned til måned, alt efter hvad vi har i flåden, men du vil som udgangspunkt altid kunne leje en varevogn eller flyttebil hos One2move Aalborg SV.

Vi har eksempelvis store og rummelige flyttebiler til udlejning, som er udstyret med elektriske lifte. Med det store lastrum kan du snildt flytte alle dine møbler og ejendele på kort tid. Derudover er det et billigere alternativ at leje en flyttebil, frem for at bestille et flyttefirma til at klare flytningen for dig.

Det kræver ikke et lastbilskørekort at køre en kassevogn - alle vores varevogne og flyttebiler må nemlig køres med lille kørekort (B-kørekort).

Er flyttebilen udlejet på din ønskede dato? Tag et kig hos vores Nørresundby afdeling, som også udlejer flyttebiler.

For få sæder i bilen?

Det er ikke altid lige nemt at tage hele familien eller alle vennerne med på weekendtur eller ferie, da 5 sæder bare ikke altid rækker til ens behov. Slip for at køre i flere biler og gør køreturen til en oplevelse ved at leje en minibus med plads til hele 9 personer.

Til trods for de mange sæder i bilen kan I sagtens have alt jeres bagage med.

Ligesom vores kassevogne må minibusserne også køres med lille kørekort.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Hvis du skal køre med bilen i udlandet bedes du kontakte os ved booking.

Du er altid velkommen til at kontakte os pr. telefon: 70 208 804 eller mail: [email protected]

Hvordan klarede vi os?

Var du tilfreds med din oplevelse hos One2move Aalborg SV? Skriv en anmeldelse på Google så vi og andre kan høre din mening.