One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 395 Facaden af One2move Biludlejning Birkerød

One2move Biludlejning Birkerød

Billig biludlejning hos
Greentech
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Birkerød Kongevej 73
3460 Birkerød
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804
Trækkrog må laste
1300 kg
Pris pr. dag:
Mandag 249,00 kr.
Tirsdag 249,00 kr.
Onsdag 249,00 kr.
Torsdag 249,00 kr.
Fredag 299,00 kr.
Lørdag 299,00 kr.
Søndag 299,00 kr.
Helligdage 299,00 kr.
Opel Astra
Lille personbil
Årgang 2007
fra 249,00 kr. pr. dag
Yderligere info
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
18 km/l
Med trækkrog
"Nem booking, fin overdragelse af bilen og ikke mindst, meget fair pris. Vi glæder os til at komme igen"
Jan Jensen
"Nemt at bestille. God service ved udlevering af bil. Kun varme anbefalinger her fra"
Claus Gade
One2move – biludlejning i Birkerød til små priser

One2move er centrale aktører i biludlejningsbranchen. Det er vores topprioritet at skabe en god oplevelse for dig, når du lejer en bil i en af vores afdelinger. Vi har biler til alle formål – alt lige fra mikrobiler og til autotransportere. Uanset hvilket formål du mangler en bil til, er vi klar til at hjælpe dig hos One2move.  

I samarbejde med Ren-Bilpleje.dk på Birkerød Kongevej har vi udlejningsbiler i mange afskygninger til Danmarks bedste priser. Hos afdelingen i Birkerød kan du bl.a. leje lille personbiler, mellemklassebiler og varevogne. Hvis den pågældende afdeling ikke har den bil, du søger, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan finde den bil, du ønsker at leje fra en anden afdeling.

Hos One2move er transporten kun en booking væk.

Udlejning i hele Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland

Fandt du ikke bilen du ønskede, eller ligger Birkerød for langt fra din bopæl? One2move har mange afdelinger i hele Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland, fra Rødovre til Brønshøj, fra Vanløse til Hvidovre – alle afdelinger har forskellige biler, varevogne, flyttebiler, osv. Men de har alle én ting til fælles – du får den samme lave pris på biludlejning.

Få alle fordelene med hos One2move

Hos One2move får du en mængde fordele med oveni lejeaftalen. Vi har Danmarks stærkeste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis kørsel pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos os.
  • Er du under 25 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har One2move løsningen, der matcher dit behov. Med et One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, hvor alt er inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Det eneste, du skal holde øje med, er benzinmåleren – vi klarer resten.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dit kørselsbehov f.eks. ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.