One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 221 Facaden af One2move Biludlejning Sdr. Omme

One2move Biludlejning Sdr. Omme

Billig biludlejning hos
Automester Sdr. Omme
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Vejlevej 9
7260 Sdr. Omme
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Vi oplevede kun god service, og bilen stod klar til afhentning, som aftalt. Prisen var billig, men service var i top. Vi har været yderst tilfreds, og hvis vi igen skal bruge en flytte bil, er det helt bestemt one2move vi lejer hos. Varmeste anbefalinger til One2move"
Martin Backmann
"Rigtig god service, både i telefonen og da vi hentede bilen, så det bliver der vi lejer igen, og vi glæder os til at komme igen"
Christian Vindmann
Velkommen hos One2move i Sdr. Omme
Biludlejning til små priser og til ethvert behov

Det er One2moves filosofi at det skal være nemt at leje en bil. Derfor gør vi også vores bedste for at vores kunder skal få en så gnidningsfri og behagelig oplevelse med vores biludlejning som muligt. Via vores brugervenlige onlinebooking bestemmer du selv tidsrummet for din billeje – derefter sørger vi for at bilen er klar til dig hos den lokale udlejer. Sammen med Automester Sdr. Omme på Vejlevej præsenterer vi et repræsentativt udvalg af lejebiler – personbiler, varevogne og sågar en autotransporter.

Et væld af gode grunde til at vælge One2move Sdr. Omme

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning fra kun kr. 249,-
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer
  • Er du under 25 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler som varevogne og flyttebiler – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Ved afhentning skal du blot medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis. Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Derudover kan unge (under 24 år) også leje en bil hos os, uden at betale ekstra – prisen på billeje er den samme, du skal blot betale et højere depositum, som du selvfølgelig får tilbage, når bilen afleveres. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Lej en varevogn eller flyttebil

Vi har et stort udvalg af nyere og velholdte varevogne, som står klar til at komme på vejen. Du får samme fordele når du lejer en varevogn, som når du lejer en personbil, og alt er inkluderet i prisen. Hvis varevognen ikke rækker til dit transportbehov, eller hvis du skal flytte, så har vi også flyttebiler med lift, der står klar til udlejning. Vores flyttebiler kan rumme helt op til 16 m3, og kan derved klare de helt store flytteprojekter.

Udlejning og afhentningssteder i hele Syddanmark

Har du behov for at leje en bil uden for Sdr. Omme og omegn? Eller har den lokale afdeling ikke den udlejningsbil, du er på jagt efter? One2move har adskillige afdelinger over hele Syddanmark, fra Esbjerg til Aabenraa, fra Middelfart til Tønder. Afdelingerne har forskellige biler, varevogne, flyttebiler, trailere, osv. Dog er priserne presset i bund over hele linjen. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 208 804 eller send en mail til [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig, når du har brug for at leje en bil.