One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 264 Facaden af One2move Biludlejning Års

One2move Biludlejning Års

Billig biludlejning hos
Jens Buus Biler A/S
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Hobrovej 5
9600 Års
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Fantastisk service og ingen problemer da jeg havde behov for at forlænge lejeperioden"
(5)
John Bergstrøm,
"Har flere gange lejet en kassevogn hvor alt er forløbet glat"
(4)
René Køhn,
Book din næste lejebil hos One2move i Års

Alle biltyper til stærke udlejningspriser

Det behøver ikke at koste en formue at blive godt kørende, og komme hurtigt og sikkert fra dit startpunkt og til din destination. One2move er en central franchise inden for biludlejningsbranchen, og med samarbejdspartnere og afhentningssteder over hele landet, har vi også en udlejningsbil, der matcher dit behov. Vi udbyder selvfølgelig alle vores biler til en skarp lejepris. Hos One2move i Års tilbyder vi i samarbejde med Jens Buus Biler A/S, officiel Ford-forhandler, udlejning af minibusser og varevogne.

One2moves Års-afdeling har specialiseret sig i udlejning af større biler, især minibusser og varevogne. En minibus er ideel til at samle familie og venner i, og herefter drage af sted på bilferien i samlet flok i stedet for at køre i flere personbiler. One2move har minibusser i forskellige størrelser. I Års kan du f.eks. leje den særdeles velkørende og komfortable Ford Custom med automatgear og hele ni sæder. Derudover får du også Bluetooth, Aircon, fartpilot, Isofix, sædevarme, USB & AUX samt opvarmet forrude. Perfekt til ferien eller til en endagsudflugt. Du kan leje den for kun kr. 849,- pr. dag.   

En stor mængde fordele hos One2move i Års

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr. udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning fra kun kr. 249,-
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Enkel og nem booking, find den ønskede bil og "Se om bil er ledig", hvorefter du vælger din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Hvis din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler, varevogne og minibusser – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Vi udlejer biler i hele Nordjylland – og resten af Danmark

One2move er landsdækkende med hensyn til udlejning af biler. Vi har et stort antal afdelinger og afhentningssteder i hele Danmark. Bor du langt fra Års? Måske søger du en anden udlejningsbil end dem, som er i Års-afdelingens udvalg, eller er bilen udlejet i den periode, du skal bruge den? Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 208 804 eller skriv til [email protected]. Vi er altid klar til at hjælpe dig med både bil og booking.