One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 355 Facaden af One2move Biludlejning Bramming

One2move Biludlejning Bramming

Billig biludlejning hos
HC Auto- & Dækcenter A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Industrivej 40
6740 Bramming
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Super fleksibel og enorm imødekommende. En presset flyttedag fra Vestjylland til Nordsjælland blev omgjort til en leg på trods af en lang dag. SÅ MANGE GANGE TAK TIL One2Move, vi kommer tilbage"
Tim Jensen
"Always used the one in Vanløse when moving. Great service and trust. I will be back"
Alvaro Chincad
Velkommen hos One2move i Bramming nær Esbjerg

Lave priser – høj kvalitet!

One2move anser ikke blot biludlejning som en branche – for os er det en passion. Derfor arbejder vi hårdt for at give vores kunder den bedste oplevelse hele vejen rundt, når vi udlejer en bil til en kunde. Vi udlejer nyere personbiler, varevogne, flyttebiler, minibusser, trailere, etc., så vi altid kan servicere kundernes efterspørgsler. Har din lokale afdeling ikke det køretøj, du har brug for, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. kontakte os på tlf. 70 208 804 eller sende en mail til [email protected]. Så finder vi en løsning til dig. Sammen med HC Auto- & Dækcenter på Industrivej i Bramming nær Esbjerg, er One2move klar til at få dig bag rattet i en lækker og velkørende lejebil. Priserne er lave og kvaliteten er høj.

Masser af fordele med One2move

  • Altid 100 km inkluderet pr. udlejningsdøgn – billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Billeje fra kun 249,- pr. dag
  • Ingen merpris for unge under 24 år
  • Nem online booking – tryg afhentning ved lokal biludlejer

One2move tilbyder også biludlejning til unge under 24 år, og du står ikke overfor at skulle betale ekstra gebyrer. Du skal dog betale et højere depositum, men det tilbagebetales selvfølgelig når du afleverer bilen igen.

Vi hjælper også med flytningen

Har du købt ny bolig, skal du flytte i lejlighed eller skal du flytte dit lager til nye lokaler, tilbyder One2move også udlejning af flyttebiler og varevogne. Vores flyttebiler er udstyret med elektrisk lift, så du slipper for besværet med tunge og besværlige løft. Vores flyttebiler har et lad på 20,33 m3, og du må køre vores flyttebiler med det lille kørekort (B-kørekort). Book en flyttebil allerede i dag til den dag, du skal bruge den, så du slipper for ventetid – de er populære og ofte udlejede.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lejebil skal du blot medbringe dit kørekort og gule sygesikringsbevis. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 70208804 eller på mail [email protected].

One2move sørger for at du kommer på farten – hurtigt og sikkert!

 

Hjælp os med at blive bedre - Bedøm One2move Bramming