One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 471 Facaden af One2move Biludlejning Grenå V

One2move Biludlejning Grenå V

Billig biludlejning hos
RH-Bilpleje
- altid lokalt billigst - fra kun 349,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Mastrupvej 5, Mastrup
8500 Grenå
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Nemt og bekvemt ???"
(5)
Ann Mee Halling Nederby, København
"Nemt, billigt og professionelt."
(4)
Lawrence Chirinzi,
Velkommen hos One2move i Grenå V  
Lej en trailer eller varevogn til Danmarks skarpeste pris   

I samarbejde med RH Bilpleje på Mastrupvej giver One2move dig mulighed for at leje en trailer (fra kr. 349,-), lille varevogn (fra kr. 499,-) samt en stor varevogn (fra kr. 629,-). Vi sørger for at traileren eller varevognen står klar til dig på afhentningsstedet, når du har brug for at transportere større ting. Med en lejeaftale hos One2move er det helt ligetil at få transporten på plads. 

Fordelene står i kø hos One2move Grenå V

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning fra kun kr. 349,-
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Enkel og nem booking, find den ønskede bil og "Se om bil er ledig", hvorefter du vælger din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Hvis din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler som varevogne og flyttebiler – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Udlejning af varevogne og trailere i Grenå

Vi har et stort udvalg af nyere og velholdte varevogne, som er klar til at blive lejet af dig. Du får samme fordele når du lejer en varevogn, som når du lejer en personbil, og alt er inkluderet i prisen. Hvis varevognen ikke rækker til dit transportbehov, eller hvis du skal flytte, så har vi også flyttebiler i mange af vores afdelinger. Vores flyttebiler kan rumme helt op til 16 m3, og kan derved klare de helt store flytteprojekter. Ved mindre læs kan vi anbefale en stærk Brenderup trailer, som vores Grenå V-afdeling har på udlejningslisten.

Udlejning og afhentningssteder i hele Midtjylland

One2move har afdelinger og afhentningssteder over hele Danmark, og hvis Grenå V ligger for langt fra din bopæl eller den bil, du ønsker at leje ikke er tilgængelig i afdelingens sortiment, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 208 804 eller skrive til [email protected]. Så finder vi afdelingen, der er nærmest dig og den lejebil, du har brug for.