One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 239 Facaden af One2move Biludlejning Grenå

One2move Biludlejning Grenå

Billig biludlejning hos
Grenaa Bil-Center
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Fasanvej 40
8500 Grenå
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Som vanligt super god og effektiv leje. Ingen problemer overhovedet, og depositum retur med det samme. Kan kun anbefale One2move."
(5)
Jan Michael Erlandsen, Næstved
"Har ofte lejet bil gennem One2move. Får altid god service og bilerne kører upåklageligt. Vil klart anbefale at leje en god her."
(5)
Jannie Sternberg,
Velkommen hos One2move i Grenå - Djursland
Biludlejning til de bedste priser  

Har du behov for en anden bil, mens din bil er på værksted? I samarbejde med Grenaa Bil-Center på Fasanvej har vi lejebiler til yderst favorable priser. Hvis du bestiller en lejebil samtidig med tidsbestilling til værkstedet, er du sikker på at være godt kørende, mens vi reparerer din bil.

Der er dog visse regler fra forsikringsselskabernes side, som skal være opfyldt for at en lånebil kan stilles til rådighed. Reglerne herfor oplyses af kundens eget forsikringsselskab.

Det er selvfølgelig ikke kun i tilfælde af at din egen bil er på værksted, at vi tilbyder biludlejning. Måske har familien brug for en ekstra bil i en periode eller du ønsker at leje en bil til ferien. One2move sørger for at du kommer godt af sted i en velholdt og velkørende lejebil. Reservér den bil, du ønsker at leje i vores online bookingsystem. Så sørger vi for at bilen er klar til dig hos den lokale udlejer, når du skal bruge den.

Hos One2move Grenå får du fordelene med i prisen

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning fra kun kr. 249,-
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Enkel og nem booking, find den ønskede bil og "Se om bil er ledig", hvorefter du vælger din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Hvis din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler som varevogne og flyttebiler – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, med alt inklusiv i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service osv. Du skal bare sørge for tanke brændstof på bilen, vi klarer alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Udlejning og afhentningssteder i hele Midtjylland

One2move har afdelinger og afhentningssteder over hele Danmark, og hvis Grenå ligger for langt fra din bopæl eller den bil, du har brug for ikke er i Grenå-afdelingens sortiment, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 208 804 eller skrive til [email protected]. Så finder vi afdelingen, der er nærmest dig og den lejebil, du har brug for.