One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 336 Facaden af One2move Biludlejning Havdrup

One2move Biludlejning Havdrup

Billig biludlejning hos
LN Bilcenter
- altid lokalt billigst - fra kun 199,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Salbjergvej 1
4622 Havdrup
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Nemt, billigt og professionelt."
(4)
Lawrence Chirinzi,
"Fin service, har lejet bil der et par gange og bilerne har altid været ok. Her sidst var den vi skulle havde haft lejet udgået, så fik vi bare en fra klassen over til samme pris."
(5)
Flemming Frederiksen,
Billeje i Havdrup

Velkommen hos One2move – biludlejningsselskabet, der sørger for at transporten altid er i orden. Vi tilbyder Danmarks billigste billeje i samarbejde med LN Bilcenter nær Roskilde, med en leje der starter fra kr. 179,- pr. dag. Vi har et bredt udvalg af udlejningsbiler: store som små samt en række varevogne og flyttebiler. Vi håber på at se dig i afdelingen, og at du finder en bil til dine behov!

Hvorfor vælge One2move?

  • Biludlejning til Danmarks bedste priser
  • 100 kilometer inkluderet pr. udlejningsdøgn
  • Enkel og hurtig booking online
  • Ingen skjulte gebyrer eller merpris

Derudover er vi et af de eneste biludlejningsselskaber i Danmark, der tilbyder udlejning til bilister under 24 år, uden merpris. Vi kræver blot et højere depositum, som vi tilbagebetaler ved endt leje.

Lej en varevogn

Står du og har brug for at leje en varevogn, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi udlejer en række velholdte og rummelige varevogne, som kan klare alt fra transport af et par møbler, til værktøjet eller noget helt tredje. Ved at klikke på Info ikonet ud for den enkelte varevogn, kan du se diverse specifikationer på bilen, som f.eks. de indvendige mål.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en længere tidsperiode, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, hvor alt er inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Det eneste, du skal sørge for er, at tanke bilen – One2move klarer resten.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Information om leje

Du bedes medbringe dit kørekort og dit gule sygesikringsbevis, ved afhentning af din lejebil.

Har du spørgsmål, forespørgsler til lejen eller noget andet? Kontakt os da på tlf. 70208804 eller [email protected].