One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 246 Facaden af One2move Biludlejning Hillerød V

One2move Biludlejning Hillerød V

Billig biludlejning hos
Bilhuset Engmark A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Industrivænget 20
3400 Hillerød
DK
+4570208804
"Super service. Der er altid god service, fine biler og stor fleksibilitet."
(5)
Charlotte Bjergvang, Herfølge
"Fin service, har lejet bil der et par gange og bilerne har altid været ok. Her sidst var den vi skulle havde haft lejet udgået, så fik vi bare en fra klassen over til samme pris."
(5)
Flemming Frederiksen,
Billig billeje i Hillerød

Velkommen hos One2move Hillerød hos Bilhuset Engmark. Uanset om du har brug for at leje en bil, flyttebil, varevogn, trailer eller minibus, så kan du være sikker på, at vi altid står klar med bilen og Danmarks skarpeste pris på udlejning til dig!

Hjælp os med at blive bedre - Bedøm din oplevelse hos One2move Hillerød

Oplev vores store udvalg af biler

Hos One2move forstår vi, at friheden og mulighederne der følger med ved at have en bil er fantastisk, og vi mener, at alle skal have muligheden for at leje en bil - uanset hvad behovet måtte være! Det hjælper vi med, ved at tilbyde biludlejning fra blot 249 kr. per dag. Hvis vores mindste personbiler ikke rækker i størrelsen, så tilbyder vi i Hillerød også minibiler, mellemklassebiler og stationcars - vi er sikre på, at vi har en bil der passer til dit behov. Se vores store udvalg af flotte og velholdte personbiler ovenfor, og lad dig friste af de lave priser.

Lej en flyttebil, varevogn eller minibus

Men hvad nu hvis du ikke har brug for at leje en personbil? Måske har du brug for et rummeligt køretøj til at hjælpe med flytningen, transport af store ejendele eller noget tredje? Dette kan vi også være behjælpelige med hos One2move Hillerød. Vi tilbyder udlejning af rummelige flyttebiler og varevogne, som kan klare alle dine flytte- eller transportprojekter for dig. Se vores udvalg af kassevogne og lej en flyttebil eller varevogn enkelt online. Hvis du derimod har brug for flere sæder i bilen, så tilbyder vi også udlejning af minibusser, hvor du kan leje en minibus, der har seler til hele 9 personer - og den kan naturligvis køres med lille kørekort.

Dine fordele ved billeje hos One2move Hillerød

Ved leje af bil hos os er du altid garanteret:

  • Altid 100 km gratis per døgn du lejer, og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Altid et stort udvalg af nye og flotte udlejningsbiler
  • Altid inklusiv forsikring
  • Aldrig nogle skjulte gebyrer ved booking
  • Altid Danmarks billigste billeje fra blot 249,- per dag

Hos One2move Hillerød er du med andre ord altid sikret den bedste, nemmeste og billigste biludlejning.

One2move Bilabonnement - månedsleje på abonnement

I stedet for at eje eller lease, prøv i stedet at få din næste bil på abonnement - vi tilbyder billeje på månedsbasis med vores bilabonnement, og i Hillerød starter priserne fra 108,- pr. dag. Prisen er alt inklusiv, du skal blot tanke bilen, vi klarer resten! Se mere og bliv klogere på vores Bilabonnement her.