One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 466 Facaden af One2move Biludlejning Humlebæk

One2move Biludlejning Humlebæk

Billig biludlejning hos
Humlebæk Auto Aps
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Bakkegårdsvej 202
3050 Humlebæk
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Vi oplevede kun god service, og bilen stod klar til afhentning, som aftalt. Prisen var billig, men service var i top. Vi har været yderst tilfreds, og hvis vi igen skal bruge en flytte bil, er det helt bestemt one2move vi lejer hos. Varmeste anbefalinger til One2move"
Martin Backmann
"Always used the one in Vanløse when moving. Great service and trust. I will be back"
Alvaro Chincad
Udlejning af biler i Humlebæk

Søger du en lejebil i Humlebæk eller omegn? Så behøver du ikke lede videre. One2move udlejer i samarbejde med Humlebæk Auto et velassorteret og varieret udvalg af biler på Bakkegårdsvej, således du altid kan leje en bil, varebil eller kassevogn, når behovet opstår. Vi håber på at se dig i afdelingen og hjælpe dig sikkert af sted med en lukrativ lejeaftale!

Derfor skal du vælge One2move Humlebæk

  • Danmarks billigste billeje fra 249,- pr. dag
  • 100 km inkl. i prisen pr. dag
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Nyere og velholdte udlejningsbiler
  • Nem og hurtig booking online

Derudover tilbyder vi som en af de eneste biludlejningsfirmaer udlejning til unge, til samme pris. Er du under 24 år bliver du ikke opkrævet for ekstra gebyrer, du skal blot lægge et højere depositum, hvilket du selvfølgelig får tilbage.

Alle vores biler – personbiler såvel som flyttebiler – må køres med almindelig kørekort (B-kørekort). Derfor behøver du ikke være lastbilschauffør, for at leje en flyttebil hos os.

Langtidsleje

Har du brug for at leje en bil i en måned eller længere? Så bør du prøve et One2move Bilabonnement. Med et Bilabonnement kan du leje en bil i 1 måned eller mere, med alt inklusiv i prisen. Du slipper dermed får en flerårig bindingsperiode, men har stadig en bil til små penge.

Den største rabat på et Bilabonnement opnår du, hvis du har brug for bilen i minimum 3 måneder. På den måde kan du have bilen fra 100,- pr. dag. I prisen er kilometer, grøn ejerafgift, service, vejhjælp og forsikringer inkluderet – du skal kun tanke bilen, vi sørger for alt andet.