One2move Biludlejning Nyborg

Billig biludlejning hos

CiPe Care Nyborg APS

Book direkte på  71997436

Vælg datoer og tryk på "VIS LEDIGE"

"Skulle bruge en bil i 4 dage og blandt mange, var one2move dem med de bedste priser"

Therese Kim Panum, Rødovre

Velkommen hos One2move Nyborg

Står du og skal leje en bil, varevogn, flyttebil eller minibus? Så er du kommet til det rette sted. Sammen med autoværkstedet CiPe Care tilbyder vi Danmarks billigste billeje i Nyborg, hvor vi udlejer et stort udvalg af nye og velholdte personbiler, såvel som kassevogne og minibusser. Vi håber på at se dig på Falstervej og hjælpe dig godt på vejen!

Vi vil være Danmarks bedste

Siden vi startede One2move har vi altid ønsket af tilbyde vores kunder den bedste service og de bedste biler - til den bedste pris. Det betyder, at vi altid garanterer:

 • 100 km gratis per udlejningsdøgn - med billigt tilkøb af ekstra kilometer
 • Ingen ekstra skjulte gebyrer
 • Nem og hurtig booking online
 • Danmarks billigste billeje

Derudover tilbyder vi som en af de eneste i Danmark ungudlejning uden merpris. Det betyder, at hvis du er 24 år eller derunder, så skal du ikke betale ekstra. Vi kræver blot et højere depositum, som du selvfølgelig får tilbage.

Brug for en kassevogn til transporten?

Om du har brug for at flytte lejligheden, huset eller blot et møbel, så er vi sikre på, at vi har bilen, du leder efter. Vi udlejer store og rummelige flyttebiler med op til 16m3, som kan klare det helt store flyttelæs. Vores flyttebiler er udstyret med elektriske lifte, så tunge ting kan blive løftet ind i bilen uden besvær.

Skal du dog ikke bruge så meget plads, kan du i stedet leje en varevogn. Vi udlejer både mindre varevogne såvel som større, så du finder med sikkerhed en til dit behov.

Både vores flyttebiler og varevogne må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Lej en minibus til udflugten

Det er ikke altid lige nemt at tage hele familien eller alle vennerne med i egen bil. Det problem kan let løses ved at leje en minibus, som kan tage helt op til 9 personer med på farten.

Vores minibusser har rigeligt plads til både jer såvel som jeres bagage. Derudover har to af vores minibusser mulighed for fastspænding af kørestole. Dette kan ses ved at klikke på Info ud for bilen. Alle vores minibusser må ligeledes køres med lille kørekort.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lånebil bedes du medbringe kørekort samt dit gule sygesikringsbevis. Har du nogle spørgsmål til din bestilling, vores biler eller noget andet, er du altid velkommen til at kontakte os på 71997436 eller kundeservice@one2move.com.Bedøm os på Google

Hjælp os med at blive bedre. Skriv en anmeldelse om din oplevelse, så vi og andre kan høre hvad du synes.

Hvilken lejeperiode?

Afhentning

Aflevering

Hent bilen i tidsrummene..

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag

Adresse

CiPe Care Nyborg APS
Falstervej 14
5800 Nyborg
CVR: 10138515

Biludlejning København
Biludlejning Århus
Biludlejning Odense
Biludlejning Aalborg