One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 484 Facaden af One2move Biludlejning Nykøbing Falster

One2move Biludlejning Nykøbing Falster

Billig biludlejning hos
LUMBYE Biler
- altid lokalt billigst - fra kun 349,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Ndr. Ringvej 1
4800 Nykøbing Falster
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Rigtig god service, både i telefonen og da vi hentede bilen, så det bliver der vi lejer igen, og vi glæder os til at komme igen"
Christian Vindmann
"En rigtig god oplevelse, virkelig behagelig bil, fungerede upåklageligt. super service ved udlevering og aflevering af bilen. jeg kommer helt sikkert igen."
Lars Hermansen
One2move – Billig og enkkelt biludlejning i Nykøbing Falster

De bedste udlejningspriser på biler – Mange afhentningssteder

Med One2move er det nemt og enkelt at booke din lejebil i en af vores afdelinger. Book din bil online i den periode du ønsker; afhent bilen hos afdelingen og kom hurtigt på farten i en flot og velholdt udlejningsbil uden skjulte gebyrer eller ekstraudgifter. Du skal bare holde øje med brændstofmåleren – vi klarer resten, også ansvars- og kaskoforsikring.  

One2move har mange års erfaring som franchise inden for biludlejningsbranchen, så du kan føle dig helt tryg ved at vælge os som din biludlejer. Hos One2move i Nykøbing Falster tilbyder vi i samarbejde med den autoriserede Skoda-, Renault- og Dacia-forhandler Lumbye Biler på Ndr. Ringvej i Nykøbing Falster, professionel og prisbillig udlejning af små varevogne (fra kr. 449,- pr. dag). 

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, med alt inklusiv i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service osv. Du skal bare tanke bilen, vi klarer alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

En stor mængde fordele hos One2move i Nykøbing Falster

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr. udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning fra kun kr. 449,- (for varevogn)
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Enkel og nem booking, find den ønskede bil og "Se om bil er ledig", hvorefter du vælger din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Hvis din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler, varevogne og minibusser – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

One2move afdelinger på hele Sjælland

One2move er en landsdækkende franchisekæde inden for biludlejning. Vi har et stort antal afdelinger og afhentningssteder i hele Danmark. Er der for langt til Nykøbing Falster? Eller søger du en anden udlejningsbil end dem, som Nykøbing Falster-afdelingen tilbyder, eller er bilen udlejet i den periode, du skal bruge den? Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 208 804 eller skriv til [email protected]. Vi er altid klar til at hjælpe dig med både bil og booking reservation.