One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 413

One2move Biludlejning Nykøbing Mors

Billig biludlejning hos
Højland Biler A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

N.A. Christensvej 22
7900 Nykøbing Mors
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804
"En rigtig god oplevelse, virkelig behagelig bil, fungerede upåklageligt. super service ved udlevering og aflevering af bilen. jeg kommer helt sikkert igen."
Lars Hermansen
"Jeg har kun rosende ord for One2move i Rødovre. Virkelig god betjening og gennemgang af den lejede bil. følte jeg mig tryg ved at leje den, uden at skulle bekymre mig. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter One2move i Rødovre👏"
Daniel Nielsen
One2move – book en billig lejebil i Nykøbing Mors

I over tyve år har One2move udlejet biler til danskerne. Med en stor flåde af lejebiler af alle typer, servicerer vi kundernes kørselsbehov, så du blot skal koncentrere dig om kørsel og påfyldning af brændstof (de første 100 km er inkl. i lejeprisen). Kasko- og ansvarsforsikring er inkluderet i prisen, når du lejer hos os, så du kan føle dig tryg på vejene. Ved at vælge One2move, er du i gode hænder næste gang, du har behov for at leje en bil. 

I samarbejde med Højland Biler, autoriseret Peugeot og Carpeople værksted, på N.A. Christensensvej i Nykøbing Mors, kan du fra kun kr. 349,- i døgnet leje en Citroën C4 Cactus fra 2018. Søger du en anden type udlejningsbil, kan du kontakte vores kundeservice, hvorefter vi undersøger mulighederne for at tilgå den ønskede lejebil fra en anden af vore afdelinger.

Udlejning af biler i hele Danmark

One2move tilstræber at være lokalt tilgængelige for alle med over 60 afdelinger på landsplan. Foruden Nykøbing Mors, har One2move adskillige afdelinger i hele Nordjylland, fra Brønderslev til Aalborg, fra Thisted til Mors. Alle afdelinger har et differentieret udvalg af biler, varevogne, flyttebiler, osv. Men de har alle én ting til fælles – du får den samme gode service og lave priser uanset hvilken One2move-afdeling, der er tale om.

Få alle fordelene med hos One2move

Hos One2move får du en mængde fordele med oveni lejeaftalen. Vi har Danmarks stærkeste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis kørsel pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos os.
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage, når du afleverer bilen igen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har One2move løsningen, der matcher dit behov. Med et One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, hvor alt er inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Det eneste, du skal holde øje med, er benzinmåleren – vi klarer resten.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dit kørselsbehov f.eks. ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

One2move - altid billigst, altid bedst.