One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 236 Facaden af One2move Biludlejning Odense C

One2move Biludlejning Odense C

Billig biludlejning hos
CiPe Care
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Grønlandsgade 18
5000 Odense C
DK
+4571997436
"Det var nemt, og fik en god service"
(5)
Annette Winther,
"God service og nemt at leje via deres hjemmeside?"
(5)
Viktoria Thorning, Aalborg
Billeje hos One2move Odense C

Står du og mangler en personbil, varevogn, flyttebil eller minibus? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder Danmarks billigste billeje i hjertet af Odense, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig på vejen. Ovenfor kan du se vores store udvalg af udlejningsbiler - uanset hvad dit behov måtte være, så er vi sikre på, at vi har bilen til dig!

Dine fordele hos One2move

  • Billeje fra kun 249,- pr. dag
  • Forsikringer & 100 km pr. udlejningsdøgn inkl. i prisen
  • Nye og velholdte udlejningsbiler
  • Nemt og hurtigt at booke en bil

Du er sikker på at komme hurtigt på vejen, når du lejer hos os. Du må køre alle vores biler - personbiler som flyttebiler - med et lille kørekort (B-kørekort). Vi lejer også ud til dig, som er under 24 år. Vi kræver blot et højere depositum, hvilket selvfølgelig bliver betalt tilbage ved endt leje. Ved afhentning skal du blot medbringe kørekort og dit gule sygesikringskort. Vi vil være din foretrukne biludlejer i Odense og omegn, og derfor har vi sørget for, at du kan leje en bil hos os uden noget besvær og til Danmarks skarpeste pris.

Minilease i Odense

Minileasing, langtidsleje, bilabonnement - kært barn har mange navne. Skal du bruge en bil i en måned og opefter, så har vi under alle omstændigheder den perfekte løsning til dig - vi kalder det One2move Bilabonnement.

Med et One2move Bilabonnement kan du leje en bil fra blot 80 kr. pr. dag, hvis din lejeperiode er længere end 3 måneder. Et bilabonnement er det billige alternativ til traditionel leasing, som er forbundet med en flerårig bindingsperiode og et stort udbetalingsbeløb. Det har vi skåret væk! Du skal betale 0 kr. i udbetaling, du er kun bundet 1 måned ad gangen, og alt er inkluderet i prisen - du skal udelukkende tanke bilen.

Besøg vores side omkring One2move Bilabonnement og læs mere om fordelene.

Lej en kassevogn

Vi udlejer en række arbejdsheste i form af varevogne og flyttebiler. Uanset om din varevogn skal på værksted, om du skal have transporeret et møbel, eller om du skal flytte hele huset, så har vi vognen, som du står og mangler.

I vores kassevognsflåde finder du alt fra personbiler på gule plader, som kan klare det mindre transportbehov, til vans og store varevogne. Er dit transportbehov endnu større, kan du i stedet leje en af vores flyttebiler, som kan lejes i 16 m3 og 20 m3. Alle vores flyttebiler er udstyret med elektriske lifte, så de tunge møbler let kan løftes ind i lastrummet.

Du kan klikke på "Info" ikonet ud for vores varevogne og flyttebiler, for at se deres indvendige mål.

Alle vores varevogne og flyttebiler må køres med et lille kørekort (B-kørekort).

Bedøm din oplevelse hos One2move Odense C

Hjælp os med at blive bedre! Skriv en anmeldelse på Google, og fortæl os og andre om din oplevelse.