One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 356 Facaden af One2move Biludlejning Hadsten

One2move Biludlejning Hadsten

Billig biludlejning hos
KP Erhvervsbiler ApS
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Byvej 8a
8370 Hadsten
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Har ofte lejet bil gennem One2move. Får altid god service og bilerne kører upåklageligt. Vil klart anbefale at leje en god her."
(5)
Jannie Sternberg,
"Fantastisk service og ingen problemer da jeg havde behov for at forlænge lejeperioden"
(5)
John Bergstrøm,
Velkommen hos One2move i Hadsten

Toppriser og kvalitet, når du skal leje en bil

Mangler du en bil til ferien, flytningen eller blot til en sviptur? One2move klarer alle dine behov inden for biludlejning. Hos One2move i Hadsten kan du leje en nyere personbil for kun kr. 299,- pr. døgn. Vi har mange fleksible løsninger, der tilstræber at finde den helt rigtige bil til ethvert formål. Sammen med KP Erhvervsbiler på Byvej i Hadsten bliver du budt velkommen, og vi sørger for at du er godt kørende i en af vores udlejningsbiler.

One2move Hadsten giver dig fordelene

  • Altid 100 km inkluderet pr. udlejningsdøgn – billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Billeje fra kun 299,- pr. dag
  • Ingen merpris for unge under 24 år
  • Nem online booking – tryg afhentning ved lokal biludlejer

One2move tilbyder også biludlejning til unge under 24 år, og du står ikke overfor at skulle betale ekstra gebyrer. Du skal dog betale et højere depositum, men det tilbagebetales selvfølgelig når du afleverer bilen igen.

Biludlejning i hele Midtjylland

One2move har adskillige afdelinger i hele Midtjylland, fra Aarhus til Ebeltoft, fra Hadsten til Horsens – alle afdelinger har et differentieret udvalg af personbiler, varevogne, flyttebiler, osv. Èn ting går dog igen i samtlige afdelinger – du får den samme lave pris på biludlejning. Har du et bilønske og en bestemt lokation? Kontakt os på tlf. 70 208 804 eller send en mail til [email protected]. Så hjælper vi med den helt rigtige løsning til dig.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har One2move løsningen, der matcher dit behov. Med et One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, hvor alt er inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Det eneste, du skal holde øje med, er benzinmåleren – vi klarer resten.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dit kørselsbehov f.eks. ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lejebil skal du blot medbringe dit kørekort og gule sygesikringsbevis. 

One2move sørger for at du kommer på farten – hurtigt og sikkert!

One2move hjælper også med flytningen

Har du købt ny bolig, skal du flytte i lejlighed eller skal du flytte dit lager til nye lokaler, tilbyder One2move også udlejning af flyttebiler. Vores flyttebiler er udstyret med elektrisk lift, så du slipper for besværet med tunge og besværlige løft. Vores flyttebiler har et lad på 20,33 m3, og du må køre vores flyttebiler med det lille kørekort (B-kørekort). Book en flyttebil allerede i dag – de er ofte udlejede, så der kan være ventetid.