One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 467 Facaden af One2move Biludlejning Silkeborg

One2move Biludlejning Silkeborg

Billig biludlejning hos
Poul Munk A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 269,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Nørrevænget 17
8600 Silkeborg
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"God service og nemt at leje via deres hjemmeside?"
(5)
Viktoria Thorning, Aalborg
"Det var nemt, og fik en god service"
(5)
Annette Winther,
Billig billeje i Silkeborg

Velkommen hos One2move Silkeborg hos Poul Munk. Vi står altid klar med et stort udvalg af lejebiler, så vi kan dække dine behov - og til Danmarks skarpeste pris!

Med One2move har du aldrig langt til din lokale biludlejer. Besøg os på Nørrevænget 13-23 og kom hurtigt på vejen i en ny, lækker bil. Opdag vores biludlejningsflåde ovenfor, og find din næste lejebil i dag. Du kan leje personbiler, varevogne, flyttebiler og minibusser hos One2move Silkeborg.

Fra Jysk Musikteater til Himmelbjerget på én dag

Nogle gange rækker den offentlige transport ikke til alles kørselsbehov. Friheden ved at have en bil til rådighed er i en helt anden klasse, og du kan altid leje en bil hos os til dine weekendture, dagsture eller ferien - One2move har altid den perfekte lejebil til dig. I Silkeborg tilbyder vi billeje i flere bilklasser, fra små, kompakte mikrobiler, til store, rummelige og komfortable personbiler. Uanset hvilken bilstørrelse du vælger, så er du garanteret, at bilen er i ny og velholdt stand, så du kan komme sikkert og komfortabelt rundt i Silkeborg og Danmark.

Lej en flyttebil, varevogn eller minibus

Udover udlejning af personbiler, så kan vi også være behjælpelig med flytningen i Silkeborg. Lej en stor og rummelig flyttebil med lift, som nemt og uden besvær kan transportere hvad du har brug for. Hvis pladsbehovet dog er lidt mindre, tilbyder vi også udlejning af små og store varevogne. Har du derimod brug for at tage hele familien eller vennerne med på weekendtur, men har ikke nok sæder i bilen? Så tilbyder vi udlejning af en 9 personers minibus, som må køres med et lille kørekort. Minibussen sørger for at transportere jer bekvemt og sikkert frem til jeres destination.

Dine fordele ved billeje hos One2move Silkeborg

Ved leje af bil hos os er du altid sikret:

  • 100 km inklusiv i prisen per udlejningsdøgn, med mulighed for billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Stort udvalg af flotte og velholdte udlejningsbiler
  • Prisen er inklusiv forsikring
  • Ingen skjulte gebyrer ved booking
  • Biludlejning fra blot 249,- per dag

Vi har sørget for, at næste gang du skal leje en bil i Silkeborg, så vil biludlejningen være så enkelt som muligt.

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lejebil bedes du medbringe dit kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Er du under 25 år? Frygt ej! Som en af de eneste i Danmark kan du leje en bil hos os uden merpris for din alder. Vi kræver blot et højere depositum, hvilket du selvfølgelig får tilbage, når du tilbageleverer bilen.

Alle vores biler må køres med et lille kørekort (B-kørekort) - også vores flyttebiler og minibusser.

One2move Bilabonnement - Danmarks billigste månedsleje

Få din næste bil på abonnement - vi tilbyder biludlejning på månedsbasis med vores bilabonnement. Prisen er alt inklusiv, du skal udelukkende tanke bilen, vi klarer resten!

Hvis du blot skal bruge en bil i et par måneder, er træt af uforudsete værkstedsudgifter og værditab på bilen eller ikke har til udbetaling til traditionel leasing, så er et Bilabonnement perfekt til dig. Du får alle fordelene, som du kender fra traditionel leasing, men med et Bilabonnement er der 0 kr. i udbetaling, og du binder dig kun 1 måned ad gangen.

Slip for besværet og de uforudsete udgifter ved at eje en bil, og lej din næste bil på månedsbasis. Læs mere om vores Bilabonnement her.

Fortæl os om din oplevelse

Vi vil gerne blive bedre! Skriv en anmeldelse på Google og fortæl os og andre om din oplevelse.