One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 384 Facaden af One2move Biludlejning Støvring

One2move Biludlejning Støvring

Billig biludlejning hos
Brøndums Autoservice
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Møllegårdsvej 10
9530 Støvring
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"God service og nemt at leje via deres hjemmeside?"
(5)
Viktoria Thorning, Aalborg
"God service og fornuftige priser, samt et stort udvalg af biler"
(5)
Bjørn Albrechtsen, Hornbæk
Book lejebilen hos One2move i Støvring

Altid billigst - altid bedst

Kig ind hos One2moves Støvring-afdeling hos Brøndums Autoservice på Møllegårdsvej i Støvring. Med over ti udlejningsbiler at vælge imellem, kan vi helt sikkert også hjælpe dig med den bil, du står og har behov for. Det er One2moves ambition at være Danmarks bedste og billigste biludlejningskoncept med nem og lokal tilgængelighed. Med over tyve års erfaring i branchen og 60+ afdelinger på landsplan, har vi efterhånden opbygget en masse know-how i forhold til vores branche.  

Fordele? Dem giver vi dig mange af!

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr. udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning fra kun kr. 249,- pr. døgn
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Enkel og nem booking, find den ønskede bil og "Se om bil er ledig", hvorefter du vælger din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Hvis din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler, varevogne, flyttebiler og minibusser – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Lej en varevogn eller flyttebil

Det er ikke kun personbiler, du finder blandt One2moves udlejningsbiler. Vi har mange nyere og velholdte varevogne, som blot venter på at du lejer dem. Du får naturligvis de samme fordele, når du lejer en varevogn, som når du lejer en personbil, og alt er inkluderet i prisen. Hvis varevognen ikke rækker til dit transportbehov, eller hvis du skal flytte, så udlejer vi også flyttebiler. Flyttebilerne kan rumme helt op til 16 m3, og kan derved klare de helt store flytteprojekter.

One2move - det simple valg, når du skal leje en bil

One2move har over 60 afdelinger i hele landet, og en af vores missioner er at være lokalt tilgængelige for alle, der ønsker at leje en bil. Er den bil, du ønsker at booke, udlejet i den periode, du skal bruge den? Eller søger du en anden biltype end dem som Støvring-afdelingen har på lager? Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 208 804 eller skriv til [email protected]. Vi er altid klar til at hjælpe dig med forespørgsler og spørgsmål.