One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 502 Facaden af One2move Biludlejning Svendborg

One2move Biludlejning Svendborg

Billig biludlejning hos
Svendborg Autohus ApS
- altid lokalt billigst - fra kun 499,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Grønnemosevej 22
5700 Svendborg
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Rigtig god service, både i telefonen og da vi hentede bilen, så det bliver der vi lejer igen, og vi glæder os til at komme igen"
Christian Vindmann
"Nem booking, fin overdragelse af bilen og ikke mindst, meget fair pris. Vi glæder os til at komme igen"
Jan Jensen
Billeje hos One2move Svendborg

I samarbejde med Svendborg Autohus ApS tilbyder One2move billig biludlejning i Svendborg, med priser fra blot 249,- pr. dag. Når du lejer hos os er du altid garanteret nye og velholdte udlejningsbiler, hvor du kan vælge mellem vores store udvalg af de nyeste modeller fra Ford. Om du skal leje en personbil, flyttebil, varevogn eller minibus, så er vi sikre på, at vi har bilen du leder efter!

Dine fordele hos One2move

  • Danmarks billigste biludlejning
  • 100 km gratis per udlejningsdøgn
  • Forsikringer og vejhjælp er inkluderet
  • Hurtig og enkel booking
  • Lokal biludlejning

.. og mange flere. Hvis det ønskes, er det også muligt at leje autostole eller en GPS til et beskedent ekstrabeløb. Hvis de inkluderede kilometer ikke rækker til dine behov, kan der ligeledes tilkøbes ekstra kilometer. Om du lejer en flyttebil, minibus, varevogn eller personbil, så kræver vi blot et gyldigt kørekort (B-kørekort) og adresseoplysninger, f.eks. i form af sygesikringsbevis. Dette skal blot medbringes ved afhentning af bilen. Er du under 24 år kan du også leje en bil hos os, blot mod et højere depositum, som selvfølgelig tilbagebetales ved endt leje.

Den alsidige minibus

Hvis du mangler køretøjet til den helt store udflugt med familien eller vennerne, så har vi løsningen på dit problem! Vi udlejer nemlig rummelige minibusser, med plads til enten 7 personer eller 9 personer. Vores minibusser er nye og velholdte, godt udstyret og har også plads til jeres bagage. Selv med et lille kørekort (B-kørekort) må du køre vores minibusser, så der er ingen undskyldning for ikke at tage vennerne eller familien med på tur! Du kan læse mere om vores minibusudlejning her.

Klar flytningen selv

Det kan være dyrt at bestille en flyttemand og lade et firma klare dit flytteprojekt. Lej i stedet vores store flyttebil med lift, som har et ladrum på hele 16m3. Hvis dit flyttebehov er mindre, eller det blot er mindre ting du skal transportere, så har vi også et stort udvalg af varevogne, som venter på at blive lejet ud. Vi har små- som store varevogne, så vi er sikre på, at uanset hvor småt eller stort dit behov måtte være, så har vi køretøjet til dig.

Vi håber på at se dig og hjælpe dig godt på vejen!