One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 258 Facaden af One2move Biludlejning Vemmelev

One2move Biludlejning Vemmelev

Billig biludlejning hos
MC Auto
- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Slagelse Landevej 140
4241 Vemmelev
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Fantastisk service og ingen problemer da jeg havde behov for at forlænge lejeperioden"
(5)
John Bergstrøm,
"Super service. Der er altid god service, fine biler og stor fleksibilitet."
(5)
Charlotte Bjergvang, Herfølge
One2move – billeje til små priser i Vemmelev

Hos One2move får du god service og de bedste udlejningsbiler på markedet. Vi dækker hele Danmark, og kan du ikke finde en afdeling i nærheden af din adresse, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70208804 eller send en mail til [email protected]. Så hjælper vi dig med at finde en udlejningsbil, der passer til formålet. Vi udlejer alle biltyper – fra mikrobiler, store personbiler, varevogne, flyttebiler, minibusser og til autotransportere. Så uanset hvad du står og mangler en bil til, er du i gode hænder hos One2move.   

I samarbejde med MC Auto i Vemmelev ved Slagelse, præsenterer vi udlejningsbiler i alle afskygninger til priser hvor alle kan være med. 

Med One2move2 er du hurtigt af sted uden problemer.

Udlejning på hele Sjælland

Fandt du ikke bilen du ønskede, eller ligger Vemmelev for langt fra din bopæl? One2move har mange afdelinger på hele Sjælland, fra Faxe til Kalundborg, fra Nakskov til Nykøbing Sjælland – alle afdelinger har forskellige biler, varevogne, flyttebiler, osv. Men de har alle én ting til fælles – du får den samme lave pris på biludlejning.

One2move giver dig stærke fordele

Hos One2move får du en mængde fordele med oveni lejeaftalen. Vi har Danmarks stærkeste priser, fleksible løsninger samt gode kundefordele.

  • Du får 100 km gratis kørsel pr. udlejningsdøgn. Derved koster det dig ikke en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos os.
  • Er du under 25 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har One2move løsningen, der matcher dit behov. Med et One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, hvor alt er inkluderet i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service, osv. Det eneste, du skal holde øje med, er benzinmåleren – vi klarer resten.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dit kørselsbehov f.eks. ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.