One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 492

One2move Biludlejning Viby

Billig biludlejning hos
Ekspresservice ApS
- altid lokalt billigst - fra kun 449,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Viaduktvej 5 B
8260 Viby J
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Super service. Der er altid god service, fine biler og stor fleksibilitet."
(5)
Charlotte Bjergvang, Herfølge
"Nemt og ligetil fin nyere bil alt virkede perfekt og fornuftig billig så gerne igen"
(5)
Jørgen Josiassen, Kolding
Velkommen hos One2move i Viby 
Danmarks billigste biludlejning – Mange afhentningssteder 

Fra kr. 449,- pr. døgn har du mulighed for at leje en varevogn hos One2move i Viby ved Aarhus, hvor vi i samarbejde med Ekspresservice ApS har et stærkt udvalg af kvalitetslejebiler. I denne afdeling udlejer vi primært store varevogne og flyttebiler med lift. Via vores brugervenlige onlinebooking, har du mulighed for at reservere den bil du har brug for i et bestemt tidsrum. Så sørger vi for at bilen er klar til dig hos din lokale afdeling, når du skal bruge den.

Udlejning af varevogne og flyttebiler

Mangler du et køretøj til flytning af møbler, reoler, inventar eller andre tunge ting? Eller skal du blot have transporteret nogle enkelte ting? Uanset hvad dit behov er, så kan du i vores Viby-afdeling leje en varevogn eller flyttebil, og få transporten på plads hurtigt og effektivt.

Vælger du at leje en flyttebil kan du samtidig spare en masse penge, i og med at du kan stå for flytningen selv. Det kan være dyrt at bestille en flyttemand og et flyttefirma til at klare det hele, men ved at leje en flyttebil kan du spare mange penge, som kan bruges på noget sjovere. Alle vores flyttebiler er udstyret med en elektrisk lift, og må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort).

Afhængig af hvad du skal transportere, så har du også mulighed for at leje en varevogn fremfor de større flyttebiler. Vi har varevogne i forskellige størrelser, og enkelte med trækkrog – dette kan ses ved at klikke på “Info” ikonet ud for bilen. Alle varevogne må ligeledes køres med almindeligt kørekort.

Et hav af fordele hos One2move Viby

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning fra kun kr. 249,-
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

Enkel og nem booking, find den ønskede bil og "Se om bil er ledig", hvorefter du vælger din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Hvis din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler som varevogne og flyttebiler – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, med alt inklusiv i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service osv. Du skal bare sørge for tanke brændstof på bilen, vi klarer alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Udlejning og afhentningssteder i hele Midtjylland

One2move har afdelinger og afhentningssteder over hele Danmark, og hvis Viby ligger for langt fra din bopæl eller den bil, du ønsker at leje ikke er i Viby-afdelingens sortiment, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 208 804 eller skrive til [email protected]. Så finder vi afdelingen, der er nærmest dig og den lejebil, du har brug for.