Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Billig biludlejning i Jylland

Hvis du er på udkig efter en billig udlejningsbil et sted i Jylland, så er du havnet det helt rigtige sted. 

  • Leje af billige varevogne
  • Leje af billige flyttebiler
  • Leje af billige MPV'er og minibusser
  • Leje af billige personbiler
  • Leje af flot sportsvogn og luksusbil
  • Nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp er muligt
  • Alle køretøjer er inkl. 100 km. per dag

Biludlejning fra Nordjylland til Sønderjylland

Danmark er fuld af flotte og dejlige udflugtsteder, men nogle af dem ligger langt væk, hvis ikke man ejer en bil. Fortvivl dog ikke - One2move har afdelinger i hele Danmark og gør det muligt for alle at leje en bil alt efter, hvad behovet måtte være. I jylland er det muligt at leje billige biler i Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland og Sønderjylland, og uanset hvilken afdeling du vælger, så garanterer vi en god service og et højt niveau af sikkerhed. 

Skarpe priser på udlejningsbiler til alle behov

Personbiler Store, små, med plads til 4 eller plads til 7 - uanset hvilken form for personbil I er på udkig efter, så kan I finde det hos en af vores jyske afdelinger. Det bliver mere og mere populært at tage på bilferie fremfor at flyve, og derfor stræber vi efter, at vores værksteder har et bredt udvalg af gode biler til en skarp pris. 

Hvis I skal have meget oppakning med, så er det flere steder muligt at leje en trailer og dermed spare plads i bilen, der i stedet kan blive fyldt op af glade mennesker. 

Lej en trailer! 

Minibus Der kan være mange grunde til at have brug for at leje en minibus med plads til mange. Det kan være det lokale håndboldhold, der skal til stævne i den anden ende af landet, eller det kan være den helt store familie, der skal ud at opleve det smukke danske land - og bare rolig vi har altid gode priser, som alle kan være med på. 

Vores afdelinger ved, hvor vigtigt det er, at kunne have alle med, og derfor er det flere steder muligt at leje en minibus, så I alle kan komme afsted. 

Lej en minibus!

Varevogn Praktisk og rummelig - varevognen er den perfekte bil, hvis der skal flyttes mindre ting, eller I skal købe ind til et nyt skur. Der er plads til tre passagerer i varevognene, så det er muligt at invitere venner med til at slæbe. Vores jyske afdelinger tilbyder næsten alle leje af varevogne, og du får en af de billigste priser overhovedet. 

Hvis det er plads til passagerer, I har brug for, så skal I undersøge vores mange MVP'ere, der kan rumme op til 7 personer. 

Lej en varevogn! 

Flyttebil Er det på tide at flytte hjemmefra, eller er det blevet for trængt i lejligheden? Så kan i roligt regne med One2move, når det kommer til køretøjer, der kan flytte alle jeres ejendele. Hvis du skal flytte fra eller i Jylland, så kan du finde flyttebiler hos vores afdelinger i stort set hele landsdelen.

Du kan også leje en flyttebil i København, hvis du skal flytte den anden vej. Du kan se vores udvalg af udlejningssteder i nærheden af København lige her! 

Lej en flyttebil!