Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2move Biludlejning – Nu hos Autoteknik Viby.

Autoteknik Viby udvider med udlejning af personbiler og varebiler.

Der er fart over feltet på Engtoften 16H i Viby J, hvor Janarthan Selvarajah driver Autoteknik Viby. Nu er der også kommet udlejning af nye og nyere personbiler og varebiler med i butikken. Det sker i samarbejde med den landskendte One2move-kæde, hvor den nye aktivitet er rettet mod både private og erhvervskunder.

 

"Mange af vores kunder vil gerne leje biler. Det gælder såvel private som virksomheder med brug for en transportløsning. Derfor vil vi satse på at udleje person- og varebiler i Viby og omegn. Vi har kigget os omkring, og ser at de fleste udlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar udlejer til højere priser, og derfor kan vi finde en plads i markedet ved at tilbyde en billigere lokal billeje.

Udlejningen under det koncept, som One2move har udviklet til præcision over en årrække.

Med den nye kontakt til kunderne via Autoteknik Viby, regner vi med nye udlejningskunder i nærområdet. Med det nye koncept bliver vi både større og mere fleksible. Eksempelvis kan firmaer i området nu leje varebiler i perioder med spidsbelastninger og dermed spare investeringer. Vi har også fået nye private kunder, der ikke kører bil til dagligt, men som eksempelvis får brug for en god personbil i weekenden" siger Janarthan Selvarajah og fortsætter; ”Med lanceringen af det nye koncept ’Bilabonnement’, hvor kunderne kan lease biler helt ned til 30 dage ad gangen, til skarpe priser, var vi ikke i tvivl om at tilslutte mit firma konceptet”.

 

One2move der er en landsdækkende kæde af selvstændige afdelinger som råder over 1500 biler i Danmark. Med den nye afdeling – Autoteknik Viby på Engtoften 16H, 8260 Viby J, har One2move nu mere end 130 afdelinger i hele landet.

11 June 2018


Tilbage til alle nyheder