Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2Move Biludlejning fusionerer med Autokonzept Biludlejning

Vi fortsætter under navnet One2Move Biludlejning – nu større, stærkere og tættere på dig!

Som kunde hos os kan du se frem til en række fordele:

  • Flere afdelinger at vælge imellem: Vi udvider vores netværk af udlejningssteder, så du nemt kan finde en beliggenhed tæt på dig, hvilket gør det endnu mere bekvemt at leje en bil hos os.
  • Et bredere og større udvalg af biler: Vi udvider vores flåde af køretøjer, så du har endnu flere muligheder for at finde den perfekte bil til dine behov, uanset om det er en personbil, varebil, flyttebil eller minibus.
  • Den samme høje standard af service: Du kan fortsat forvente den fremragende kundeservice, som du kender.   

Med vores fusionering med Autokonzept Biludlejning bliver vi tilsammen en større udlejningskæde med godt 100 forretninger spredt ud over hele landet. Dette bringer os endnu tættere på vores kunder og giver os mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af køretøjer.

Vi er opmærksomme på, at denne overgangsperiode kan medføre ændringer i bookingprocessen og ude ved udlejningsstederne, men vi vil gøre vores bedste for at sikre en sømløs oplevelse for dig som kunde. Vi arbejder på højtryk for at få udskiftet skiltningen på de nye udlejningsforretninger og lejebiler. Men med over 40 nye forretninger og knap 270 biler vil det tage tid inden vi er helt i mål.

Vi vil fortsat stræbe efter at tilbyde dig den bedste service og de bedste køretøjer! Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen i vores nuværende og nye udlejningsforretninger.

Du kan nemt finde den afdeling, som er tættest på dig, og ellers kan du selvfølgelig altid kontakte vores dygtige kundeservice på tlf. 70 20 88 04, der altid sidder klar til at hjælpe dig!

O2M lejebil Billeje O2M  Lej Flyttebil