One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 545

One2move Biludlejning Ballerup gl

Billig biludlejning hos
RA Erhvervsbiler ApS
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Yderholmen 17
2750 Ballerup
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"En rigtig god oplevelse at leje bil hos Auto Ole i Solrød Strand. Det gør vi helt sikkert igen. Venlig og behagelig betjening"
Anne Lindhart
"Nemt at bestille. God service ved udlevering af bil. Kun varme anbefalinger her fra"
Claus Gade
Velkommen hos One2move Ballerup

Din nemmeste vej til billig og lokal biludlejning

Vi tilbyder dig billig biludlejning i samarbejde med Global Auto Aps i Ballerup, hvor du kan leje en bil fra blot 249,- pr. dag. Uanset om du har brug for at leje en bil i en dag, en uge eller en måned, så har vi altid den rigtige bil klar til dig.

Hos One2move Ballerup har du altid disse fordele, når du lejer en bil:

  • Tryg afhentning hos din lokale biludlejer.
  • Ingen skjulte gebyrer ved booking.
  • 100 km inkl. i prisen per udlejningsdøgn.
  • Billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Danmarks billigste og bedste biludlejning.

.. og mange, mange flere. Vi er sikre på, at du finder en lejebil, der passer til dine behov hos One2move Ballerup. Når du har fundet din ønskede lejebil, skal du blot klikke "Se om bil er ledig" og indtaste, hvornår du ønsker at leje bilen.

Skal du flytte?

Hvis du har brug for hjælp til flytningen, så kan vi også hjælpe dig med det. Du kan nemlig leje en stor og rummelig flyttebil med lift hos vores Ballerup afdeling, som uden besvær kan flytte alle dine møbler. Hvis dit flyttebehov ikke kræver en stor flyttebil, udlejer vi også en stor, lukket flyttetrailer - og både traileren og flyttebilen må køres med lille kørekort.

Har du ikke nok sæder i bilen?

Ligesom vi kan hjælpe dig med at transportere møbler, så kan vi også hjælpe dig med at transportere hele familien eller alle vennerne. Lej en minibus med plads til enten 7 eller 9 personer, så er du godt kørende til weekendenturen, ferien eller hvad end dine planer måtte være! Vores minibusser må selvfølgelig også køres med lille kørekort.

Lej en Autotransporter

I stedet for at få et firma til at transportere bilen, så giver vi dig muligheden for, at gøre det selv. Du kan helt enkelt leje en autotransporter i Ballerup og selv stå for transporten, og spare en masse penge - prisen på udlejning starter fra blot 799,- pr. dag.

Bedøm din oplevelse hos One2move Ballerup