One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 429 Facaden af One2move Biludlejning Karlslunde Ø

One2move Biludlejning Karlslunde Ø

Billig biludlejning hos
TEAMBILER ApS
- altid lokalt billigst - fra kun 649,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Vævergangen 17
2690 Karlslunde
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Skulle bruge en bil i 4 dage og blandt mange, var one2move dem med de bedste priser"
(5)
Therese Kim Panum, Rødovre
"Fin service, har lejet bil der et par gange og bilerne har altid været ok. Her sidst var den vi skulle havde haft lejet udgået, så fik vi bare en fra klassen over til samme pris."
(5)
Flemming Frederiksen,
Velkommen til One2move i Karlslunde Ø

Din nærmeste vej til billig og lokal biludlejning i Karlslunde Ø.

Vi tilbyder, i samarbejde med Teambiler ApS, billig og lokal biludlejning. Vi har Danmarks billigste billeje, for blot 269,- kr. pr. dag, kan du leje en af vores billigste biler. Vi har et bredt udvalg af personbiler - lille som store, vi har stationcars med plads til 6-7 personer. Selvfølgelig har vi også varevogne og flyttebiler til udlejning. Vi kan hjælpe dig med lige den bil, du står og mangler. Book allerede i dag!

Dine fordele ved One2move

  • Ingen skjulte gebyrer 
  • Altid 100 km inkluderet i billejen pr. dag – billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Danmarks billigste biludlejning - er vi ikke så matcher vi ! 
  • Alle vores biler må føres med B-kørekort

- og mange flere fordele. Når du benytter dig af One2move biludlejning, har du nem og tryg afhentning af din bil ved lokal biludlejer. Vi har hurtig og nem online booking, klik på ”se om bil er ledig” og vælg den ønskede periode.  

Vi kan som nogle af de eneste i Danmark, tilbyde unge på 24 år og yngre, billeje uden ekstra merpris. Fortvivl ikke – selv om du kun er 18 eller 22 år, du har muligheden for at leje bil til den samme billige pris, dog kræver vi et højere depositum, men det får du jo tilbage ved endt billeje.

Som familie på ferie, har du måske brug for GPS eller autostole. Denne opgave klarer vi også for et beskedent ekstra beløb.

Billig og nem flytning

Det kan være en dyr fornøjelse, at bestille et flyttefirma til at klare opgaven. Står du foran den helt store flytteopgave, kan du leje flyttebiler med elektrisk lift. Så gør du din flytning nem og ligetil, her slipper du for tunge og besværlige løft.

Er din flytteopgave mindre, har du købt en ny sofa, skal du på udstilling med dine kunstværker eller er din egen varebil på værksted, kan vi hjælpe med store eller små varevogne – alt efter dit behov. Du kan leje en stor varevogn for blot 449,- mandag til torsdag, weekend og helligdage er prisen kun 629,- pr dag.

 Du må køre både vores varevogne og flyttebiler med det lille kørekort (B-kørekort).

Godt at vide

Ved afhentning af din lånebil, skal du blot medbringe dit kørekort, betalingskort, og sygesikringsbevis. Har du spørgsmål omkring booking, billeje eller andet, er du meget velkommen til at kontakte One2move på 70208804 eller på mail [email protected].

Vi glæder os til at hjælpe dig – og få dig godt på vej!