One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 488

One2move Biludlejning Køge

Billig biludlejning hos
Ahlgren & Andersen Automobiler A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 299,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Værkstedsvej 40
4600 Køge
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Har ofte lejet bil gennem One2move. Får altid god service og bilerne kører upåklageligt. Vil klart anbefale at leje en god her."
(5)
Jannie Sternberg,
"Nemt og ligetil fin nyere bil alt virkede perfekt og fornuftig billig så gerne igen"
(5)
Jørgen Josiassen, Kolding
Velkommen hos One2move i Køge

Din nemmeste vej til billig og lokal biludlejning i Køge

I samarbejde med Ahlgren & Andersen Automobiler A/S tilbyder vi lokal, billig og enkel billeje i Køge. Vi står altid klar med et stort udvalg af lejebiler, hvilket betyder, at uanset hvad dit behov måtte være, så har vi altid en lejebil klar til dig. One2move er din nemmeste vej til billig biludlejning i Køge.

Hjælp os med at blive bedre - Bedøm din oplevelse hos One2move Køge

Hvilke fordele har du, når du lejer en bil hos One2move Køge?

  • Nem og tryg afhentning hos din lokale biludlejer.
  • Frit for skjulte gebyrer ved booking.
  • Altid 100 km inkl. i prisen per udlejningsdøgn.
  • Billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Danmarks billigste biludlejning.

.. og mange flere. Lad dig inspirere af vores store udvalg af udlejningsbiler - vælg blandt mikrobiler, minibiler, små-, mellem- og store personbiler samt stationcars. Når du har fundet din ønskede lejebil skal du blot klikke på ""Se om bil er ledig"", hvorefter du skal vælge din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Såfremt din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Mangler du inspiration til dit besøg i Køge og omegn, så kan vi anbefale at besøge VisitKøges hjemmeside for inspiration.

Vi hjælper også med flytningen!

Uanset om du skal transportere et par møbler, flytte bolig eller noget helt tredje, så er vi sikre på, at vi har en varevogn eller flyttebil der passer til dine behov. Vi har varevogne i flere forskellige størrelser, og hvis flyttebehovet kræver et stort varerum, så har vi sågar en 20m³ flyttebil - og den må naturligvis køres med lille kørekort. Lej en flyttebil eller varevogn enkelt hos One2move Køge i dag!

For få sæder i bilen?

Vi kender det allesammen - nogle gange er der bare ikke nok sæder i bilen til at transportere alle familiemedlemmerne eller vennerne. Dette kan vi også være behjælpelige med - lej en rummelig minibus med plads til hele 9 personer, så er du godt kørende til hvad end dine planer måtte være! Vores minibusser må selvfølgelig også køres med lille kørekort.

Danmarks billigste månedsleje

Vi møder hver dag en større og større interesse fra vores kunder for langtidsleje, som et alternativ til at eje eller lease en bil. Vi har derfor valgt at introducere vores helt eget bilabonnement! Med vores bilabonnement har du mulighed for at leje en bil på månedsbasis, så du kan slippe for usikkerheden ved at eje en bil, og den lange flerårige bindingsperiode ved at lease en bil. Det eneste du skal gøre er at tanke bilen, vi klarer alt andet - forsikring, ejerafgift og kilometer er med prisen! I Køge starter priserne fra blot 100 kr. per dag - Læs mere om vores bilabonnement her.