One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 552 Facaden af One2move Biludlejning Middelfart

One2move Biludlejning Middelfart

Billig biludlejning hos
Mini Mobility ApS
- altid lokalt billigst - fra kun 299,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Odensevej 185
5500 Middelfart
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Super fleksibel og enorm imødekommende. En presset flyttedag fra Vestjylland til Nordsjælland blev omgjort til en leg på trods af en lang dag. SÅ MANGE GANGE TAK TIL One2Move, vi kommer tilbage"
Tim Jensen
"Nem booking, fin overdragelse af bilen og ikke mindst, meget fair pris. Vi glæder os til at komme igen"
Jan Jensen
Velkommen til One2move i Middelfart

I samarbejde med Mini-mobility Middelfart tilbyder One2move billig og lokal biludlejning, til kun 299 kr. pr dag. Vi har helt sikkert den rette bil til dig, om du skal bruge en personbil, varevogn, flyttebil eller autotrailer, står vi klar til at hjælpe dig. Det er vores mål at tilbyde vores kunder den bedste service, den bedste billeje – og til den bedste pris.

Hvorfor skal du vælge One2move

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer

- og mangle flere fordele. Enkel og nem booking, find den ønskede bil og ""Se om bil er ledig"", hvorefter du skal vælge din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Såfremt din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

For et beskedent beløb kan vi hjælpe med autostole eller GPS. Hvis du er 24 år eller yngre, kan vi som nogle af de eneste i Danmark tilbyde dig en udlejningsbil uden ekstra merpris. Dog vil der være et højere depositum, men det får du jo tilbage ved endt udlejning.

Har du brug for en flyttebil?

Er du frisk på at klare flytningen selv, har du muligheden for at leje en varevogn eller flyttebil. Vores varevogne er helt nye og velholdte og med lad på 10 m3. Har du brug for mere plads kan du leje vores ligeledes nye flyttebiler med op til 20 m3. De har elektrisk lift, så kan du slippe for besværet med tunge løft. Nemt, enkelt og ligetil. 

Vores varevogne og flyttebiler må køres med det lille kørekort (B-kørekort).

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lånebil bedes du medbringe dit kørekort og det gule sygesikringsbevis. Har du flere spørgsmål vedrørende vores biler, leje eller andet, er du velkommen til at kontakte One2move på 70 208 804 eller [email protected].

Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig med din billeje.