One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 463 Facaden af One2move Biludlejning Rønne - Bornholm

One2move Biludlejning Rønne - Bornholm

Billig biludlejning hos
Autohuset Bornholm A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 319,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Zahrtmannsvej 46
3700 Rønne
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Nemt og ligetil fin nyere bil alt virkede perfekt og fornuftig billig så gerne igen"
(5)
Jørgen Josiassen, Kolding
"Fin service, har lejet bil der et par gange og bilerne har altid været ok. Her sidst var den vi skulle havde haft lejet udgået, så fik vi bare en fra klassen over til samme pris."
(5)
Flemming Frederiksen,
Biludlejning i Rønne, Bornholm

Velkommen hos One2move. I samarbejde med Autohuset Bornholm A/S i Rønne tilbyder vi Danmarks billigste billeje på Bornholm, så alle besøgende såvel som bosiddende kan leje en bil til en fast lav pris. Nyd friheden ved at køre rundt og opleve solskinsøen og dens attraktioner, så som Hammershus, Dueodde strand eller Bornholms mange rundkirker. Find din ønskede lejebil ovenfor og bliv godt kørende på Bornholm!

Oplev det bedste af solskinsøen

Den absolut nemmeste måde at komme rundt og opleve Bornholm er med en bil. Øens store arealer huser et væld af attraktioner og forlystelser, som ville være svære at opleve alle sammen, uden det rette transportmiddel. Med One2move kan I køre øen tyndt, fra Paradisbakkerne med Rokkestenen, til de skønne strande, ruinerne af middelalderborgen Hammershus og meget, meget mere. I kan også tage hele familien med til NaturBornholm, som er et oplevelsescenter omkring hvordan Bornholm blev til med dinosaurer, jordskælv og meget mere!

Vælg One2move til din tur på Bornholm

Uanset om du besøger øen til ferie, forretning eller noget helt tredje, eller om du bor på øen, og har brug for en bil, så er vi sikre på, at vi har bilen til dine behov. Vores afdeling ligger centralt i Rønne, så du ikke har langt fra ankomst til Bornholm til at afhente din lejebil. Herunder kan du se dine fordele ved at vælge One2move i Rønne:

  • Danmarks billigste billeje
  • 100 km inkl. pr. udlejningsdøgn
  • Lokal billeje på Bornholm
  • Nem og hurtig bestilling online

.. og mange flere. Er du under 25 år kan du også leje en bil hos os, uden at skulle betale ekstra. Du skal blot lægge et højere depositum, hvilket du selvfølgelig får tilbage, når du tilbageleverer lejebilen.

Lej en varevogn

Har du ikke brug for en bil i ferieøjemedet? Skal du have flyttet nogle møbler? Er din varevogn på værksted? Lad One2move hjælpe dig! Vi udlejer en stor og rummelig varevogn, som kan hjælpe dig med de fleste opgaver. Du får de samme fordele, som hvis du lejede en personbil, og derved behøver det ikke være en dyr fornøjelse, at blive godt kørende.

Praktiske informationer

Du bedes medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis ved afhentning af din lejede bil.

Alle vores biler - varevogne såvel som personbiler - må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Kontakt os på tlf.: 70 208 804 eller mail: [email protected] for spørgsmål til booking, vores biler eller noget helt tredje.