One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 322 Facaden af One2move Biludlejning Sønderborg

One2move Biludlejning Sønderborg

Billig biludlejning hos
BILFESTIVAL
- altid lokalt billigst - fra kun 199,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Grundtvigs Allé 178
6400 Sønderborg
DK
+4570208804
"Skøn oplevelse at booke via one2move - nemt og sikkert!"
(5)
Lise Andersen, Esbjerg
"Nemt og bekvemt ???"
(5)
Ann Mee Halling Nederby, København
Billeje i Sønderborg

Vi byder dig velkommen ved One2move. I samarbejde med Bilfestival i Sønderborg tilbyder vi billig og lokal biludlejning, med priser fra 249 kr. pr. dag.

Vi er sikre på vi har bilen, som du lige står og mangler. Skal du bruge en lille personbil eller en stor stationcar med plads til 7 personer, kan vi hjælpe dig.

Måske skal du bruge andet end en personbil? Vi tilbyder også udlejning af varevogne og flyttebiler - med og uden elektrisk lift. Måske står du foran en flytteopgave, eller du har købt nye møbler til boligen. Book din varevogn eller flyttebil allerede i dag, der er rift om dem.

Dine fordele ved One2move

  • Ung udlejning uden ekstra merpris
  • Altid inkluderet 100 km i billeje
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Billigt tilkøb af ekstra kilometer

- og mange flere fordele. Du oplever hurtig og nem online booking og ikke mindst nem og tryg afhentning af din lånebil ved din lokale biludlejer. Om du vælger en personbil, varevogn eller flyttebil, alle vores biler må køres med det lille kørekort (B-kørekort).

GPS eller en autostol, denne opgave klarer vi også – for et beskedent ekstrabeløb.

Lej en varevogn eller flyttebil

Spar den dyre flyttemand og gør arbejdet selv. Med billeje fra One2move, kan du klare din flytning eller arbejde billigt og nemt. Du kan leje lille varevogne eller stor flyttebil, alt efter hvilken opgave du har foran dig. Måske er din egen varevogn på værksted, eller du har fået en arbejdsopgave som kræver mere værktøj og udstyr. Vi hjælper dig gerne med dit valg af lejebil.

Vi vil gerne være Danmarks bedste biludlejer

Siden opstarten af One2move, har vi ønsket at servicere vores kunder på bedst mulig måde, både med de bedste biler, den bedste service og til den billigste pris.

Fortæl om din oplevelse med One2move biludlejning, både til os og andre.

Bedøm din oplevelse hos One2move Sønderborg på Google

Praktiske informationer

Ved afhentning af din lånebil, skal du blot medbringe dit kørekort og det gule sygesikringsbevis. Har du brug for mere information omkring vores biler eller billeje, er du velkommen til at kontakte os på 70208804eller på mail kundeservice@one2move.com.

Vi glæder os til at se dig ved One2move og hjælpe dig godt på vejen!