One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 461 Facaden af One2move Biludlejning Tønder

One2move Biludlejning Tønder

Billig biludlejning hos
Vest-Biler Syd A/S
- altid lokalt billigst - fra kun 299,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Kærgårdsvej 8
6270 Tønder
DK
Kontakt vores kundeservice:
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Vi oplevede kun god service, og bilen stod klar til afhentning, som aftalt. Prisen var billig, men service var i top. Vi har været yderst tilfreds, og hvis vi igen skal bruge en flytte bil, er det helt bestemt one2move vi lejer hos."
Martin Almind
"Jeg har kun rosende ord for One2move i Rødovre. Virkelig god betjening og gennemgang af den lejede bil. Selvom der var buler og ridser på bilen, følte jeg mig tryg ved at leje den, uden at skulle hæfte for de skader. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter One2move i Rødovre👏"
Daniel Rasmussen
Velkommen hos One2move i Tønder
Biludlejning til små priser og til alle behov

Med en lejeaftale på en bil hos One2move i Tønder, får du frihed til at komme omkring nemt og sikkert. Måske skal du en tur til Tyskland og handle, men mangler bilen? Den klarer One2move, der i samarbejde med Vest-Biler Syd A/S på Kærgårdsvej i Tønder, råder over et varieret udvalg af udlejningsbiler. Mikrobil, mellemklassebil, luksusbil eller måske en stor varevogn? Book bilen i det ønskede tidsrum i dag – så er den klar hos den lokale udlejer, når du skal bruge den.

Book din lejebil hos One2move Tønder – det betaler sig

  • Altid inkluderet 100 km gratis pr udlejningsdøgn og billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Prisen er inkl. ansvarsforsikring og kaskoforsikring, så du kan føle dig tryg på vejen.
  • Ingen ekstra skjulte gebyrer
  • Danmarks billigste biludlejning fra kun kr. 269,-
  • Hurtig og enkel reservering af din ønskede bil online
  • Nem og tryg afhentning ved lokal biludlejer
  • Er du under 24 år har du også mulighed for at leje en bil hos os, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage.

- og mange flere fordele.

Enkel og nem booking, find den ønskede bil og "Se om bil er ledig", hvorefter du vælger din lejeperiode. Vi viser dig derefter præcis hvilke biler der er ledige i din valgte periode. Hvis din ønskede bil er ledig, kan du derfra helt enkelt reservere bilen.

Ved afhentning af din lejede bil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores udlejningsbiler – personbiler som varevogne og flyttebiler – må køres med lille kørekort (B-kørekort). Rækker de inkluderede 100 km pr. døgn ikke til dit kørselsbehov, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer ved bestilling. Betaler du med kreditkort, tager vi ikke et depositum.

Langtidsleje

Hvis du har brug for at leje en bil i en måned eller længere, så har vi den perfekte løsning til dig. Med vores koncept One2move Bilabonnement kan du leje en bil på månedsbasis, med alt inklusiv i prisen – kilometer, vejhjælp, forsikringer, service osv. Du skal bare sørge for tanke brændstof på bilen, vi klarer alt andet.

Med et Bilabonnement slipper du for en flerårig bindingsperiode, som du kender det fra traditionel leasing. Det gør, at et Bilabonnement er meget fleksibelt, hvis dine forhold eksempelvis ændrer sig.

Du kan læse mere om vores Bilabonnement her, hvor du også har mulighed for at bestille direkte online.

Udlejning og afhentningssteder i hele Syddanmark

Bor du langt fra Tønder og har behov for at leje en bil? Eller ønsker du at leje en bil, som den lokale afdeling ikke har i udvalget? One2move har adskillige afdelinger over hele Syddanmark, fra Esbjerg til Aabenraa, fra Middelfart til Vejle. Afdelingerne har forskellige biler, varevogne, flyttebiler, trailere, osv. Priserne er selvfølgelig presset i bund over hele linjen. Har du spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 208 804 eller skrive til [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig med en lækker lejebil.