One2move 70 208 804
One2move Biludlejnings Logo $ 372 Facaden af One2move Biludlejning Valby

One2move Biludlejning Valby

Billig biludlejning hos
Dansk Auto Service
- altid lokalt billigst - fra kun ,-

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Adresse

Lyshøjgårdsvej 80
2500 Valby
DK
+4570208804

Nærmeste afdelinger

Ingen biler fundet. Vær venlig at ændre din søgeforespørgsel.
"Super service. Der er altid god service, fine biler og stor fleksibilitet."
(5)
Charlotte Bjergvang, Herfølge
"Har ofte lejet bil gennem One2move. Får altid god service og bilerne kører upåklageligt. Vil klart anbefale at leje en god her."
(5)
Jannie Sternberg,
Biludlejning i Valby til attraktive priser

Velkommen hos One2move Valby. I samarbejde med Dansk Auto Service tilbyder One2move Danmarks billigste billeje lokalt i Valby, hvor vores store sortiment af nye og velholdte udlejningsbiler blot venter på at du sætter dig ind bag rattet. Vi har alt fra mikrobiler til store stationcars, varevogne, flyttebiler og minibusser – uanset hvad dit behov måtte være, så er vi sikre på, at vi har en bil til dig.

Med One2move er du sikret:

  • Danmarks bedste og billigste biludlejning
  • 100 km gratis at køre pr. udlejningsdøgn
  • Ingen merpris for forsikringer eller andre skjulte gebyrer
  • Hurtig og enkel booking på nettet – uden besvær!

.. og mange flere fordele. Du slipper for alt besvær, når du lejer en bil hos os. Udover 100 gratis kilometer pr. dag følger lovpligtige forsikringer, vejhjælp og sommerdæk/vinterdæk med i prisen. Vi ved, at du gerne vil på vejen så hurtigt som muligt, og det kommer du med os!

Vi har afdelinger i hele hovedstadsområdet, så hvis du ikke fandt din ønskede bil i Valby, så er vi sikre på, at vi har den perfekte bil til dig lige rundt om hjørnet. Se vores andre afdelinger i København her.

Varevogne og flyttebiler

Med vores store udvalg af kassevogne i alle størrelser, har vi altid køretøjet til dit transportbehov – stort som småt. Vi udlejer både små vans på gule plader, og store varevogne op til 12 m3. Du kan klikke på “Info” ikonet ud for varevognen for at se dens specifikationer, eksempelvis hvis du vil se, om den pågældende varevogn er udstyret med træk.

Er dit flyttebehov derimod noget større, således en varevogn er for lille, så har vi også løsningen på dette. Lej en af vores flyttebiler, som kan klare det helt store flytteprojekt. Alle vores flyttebiler er udstyret med en elektrisk lift, så du nemt kan få de store og tunge møbler ind i vognen. Ved at leje en flyttebil kan du transportere helt op til 20 m3 ad gangen!

Både vores varevogne og flyttebiler må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), som du blot skal medbringe ved afhentning, sammen med dit gule sygesikringsbevis.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 208 804 eller mail [email protected], hvis du måtte have nogle spørgsmål eller forespørgsler.