Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Få billig biludlejning i København med One2move

Hos One2move gør vi din transport i København og omegn nem og enkel i form af smart biludlejning, der er skræddersyet til dine behov. Det giver dig mulighed for at planlægge din tur til København præcis som ønsket. Vi har 14 afdelinger i hovedstadsområdet, som alle råder over mange forskellige udlejningsbiler.

Adresse
Rydagervej 6
2620 Albertslund
Telefon
70208804
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Mesterlodden 4
2820 Gentofte
Telefon
70208804
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Vasekær 6
2730 Herlev
Telefon
70208804
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lukket
Adresse
Granåsen 105
2800 Lyngby
Telefon
70208804
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Søndag
Lørdag
Adresse
Vardegade 27
2100 København Ø
Telefon
70208804
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Korsdalsvej 111
2610 Rødovre
Telefon
70208804
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Bilen - den nemme form for transport

Tivoli i København

Metroen har sin charme, og cyklen er skøn i godt vejr, men intet transportmiddel er nemmere end bilen. Med bilen skal du ikke tage højde for tidsplaner fra det offentlige, ligesom du har mulighed for at bevæge dig længere væk, end der er mulighed for på en cykel. Det betyder, at du kan gøre tingene i dit tempo, efter dine ønsker og med en stor frihed. Skulle du have lyst til at tage til Helsingør og opleve vandet, kan du frit gøre det i en bil, ligesom du nemt kan transportere dig til og fra lufthavnen, nyde Den Lille Havfrue og tage en tur i Tivoli.

Den bil tilbyder vi. Hos One2move har du uanede muligheder for at leje den bil, der passer til dig. Skulle du have lyst til at bevæge dig væk fra Sjælland efter at have lejet en bil i en af vores afdelinger omkring København, er du mere end velkommen til det. Derfor kan du hos os leje en bil og bruge den, som var det din egen. Vi gør dit besøg nemt og giver dig ekstra overskud.

Fordele ved at leje en bil hos One2move

Når det kommer til billeje i København, er der mange grunde til at vælge One2move. Vi har en række tiltag, der gør biludlejningen fordelagtig for dig. Nedenunder ser du nogle af dem:

  • Vi har biludlejning for kun kr. 249,- om dagen
  • Vi har alle typer af biler, varevogne og minibusser, så du kan få en løsning tilpasset dine behov
  • Der er ingen skjulte gebyrer, når du booker billeje hos os
  • Vi har 13 afdelinger i København-området, hvilket gør, at du ikke har langt til den nærmeste, når du besøger hovedstaden
  • Du får 100 kilometer med i prisen pr. dag

Vi har sørget for at gøre din biludlejning i København både let, billig og enkel. Er det noget, du kan identificere dig med, er vi det rette sted at leje en bil, når du, dine venner eller familie skal lege turister i storbyen.

Lej alt fra en mikrobil til en flyttebil

Amalienborg

En af One2moves største fordele er, at vi kan tilpasse bilen til jer. Er I en flok venner på otte, der skal rundt i København i nogle dage, kan I leje en af vores minibusser. Er det bare dig og din kæreste, kan I måske nøjes med en af vores mikrobiler. Derimellem finder du alle andre biltyper, hvorfor vi kan leje jer den bil, der er bedst til jeres behov. Det giver jer en stor fordel, at I ikke skal tænke på et transportproblem, uanset om I er to eller otte.

Som noget helt ekstraordinært tilbyder vi også udlejning af flyttebiler og varevogne til dig, der skal flytte. Det giver dig en billig og fleksibel flytning i dit eget tempo. Du kan leje flyttebilen, indtil du er færdig med at flytte, og du får selvfølgelig 100 kilometer med gratis pr. udlejningsdag. Hvis du vil vide mere om vores flyttebilsudlejning, kan du læse mere her, og leje en flyttebil og undgå uro og stress.

Din biludlejning i København er kun et stenkast væk

Med hele 13 afdelinger omkring København skal du ikke lede langt efter et sted at leje en bil, uanset om du er bosat i området eller kommer med fly eller tog som turist. Det kan være, at du skal bo på et hotel et sted i byen eller i udkanten af København eller har bekendtskaber, du overnatter ved. Uanset hvad er det ikke langt fra et af disse steder, hvor vi har en afdeling.

Derfor skal du ikke time eller tilrettelægge noget efter, at du skal hen at leje en bil hos os. Du er allerede tæt på, og den administrative proces i vores afdelinger går lynhurtigt, så du og dine nærmeste er klar til at opleve København på tætteste hold.

Du behøver ikke at aflevere bilen i morgen

Kongens Have i København

Et vigtigt aspekt, når du lejer noget, er selvfølgelig, hvornår du skal aflevere det tilbage. Hos One2move tager vi hensyn til dine behov, og det betyder, at du selvfølgelig først afleverer bilen tilbage, når du er færdig med den. Skulle du have brug for at leje en bil i mere end fire uger i forbindelse med en lang ferie eller andet, kan mini-leasing godt betale sig. Her kan vi tilbyde gode priser og fordelagtige vilkår til dig.

København er ikke en by, du kan opleve på én dag, og derfor har vi fuld forståelse for dine prioriteringer. Skulle du derfor have brug for at forlænge billejen, fordi du har forelsket dig i København eller slet ikke har nået det hele, er det selvfølgelig muligt.

Vi er her for at hjælpe

Der kan være mange grunde til at have brug for billeje i København. Fælles for alle grunde er, at biludlejningen hjælper dig på en eller anden måde. Om det så er i forbindelse med transport rundt i København eller en flytning. Hos One2move er vi til for at hjælpe dig med at transportere. Derfor har vi valgt et koncept med stor fleksibilitet, mange biltyper og mere end 80 afdelinger rundt i hele landet. Så er du godt klædt på.

Vores billeje i København har til formål at:

  • Hjælpe dig med transport;
  • Minimere tiden på den del af ferien, du ikke gider at bruge tid på;
  • Sørge for, at alle har mulighed for at leje en bil i form af en god pris;
  • Give vores kunder tryghed i form af gode kundevilkår. Derfor skal du ikke være bekymret for at køre i vores biler;
  • Sørge for, at der ikke er langt til dit nærmeste udlejningssted - uanset hvor i byen, du måtte befinde dig.

Skulle du have spørgsmål til vores biludlejning i København, er du mere end velkommen til at kontakte os i en af vores København-afdelinger. Her vil vi være behjælpelige med kundeservice, der kan give dig gode og saglige svar på dine spørgsmål.