Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Biludlejning på Sjælland

Hos One2move finder du billig biludlejning på Sjælland. Vi udlejer biler til lave priser, og du kan altid forvente den højeste service og kvalitet, når du lejer biler ved en af vores udlejningssteder.

Vi har flere udlejningssteder på Sjælland. Alle står klar til at byde dig velkommen indenfor med et stort smil og med en lyst til at finde den mest optimale lejebilsløsning til dig. Alle lejebiler er inklusiv 100 gratis kilometer pr. døgn, så du kan roligt tage på roadtrip.

Vi står klar til at hjælpe dig med:

  • Leje af biltyper til forskellige behov
  • Lave døgnpriser
  • Altid 100 gratis kilometer inkluderet pr. døgn
  • Mulighed for udvidet økonomisk sikring

Alle vores afdelinger har veluddannet personale, der altid er parate til at svare på alle dine spørgsmål. Så uanset hvor meget du ved om biler på forhånd, skal du ikke tøve med at henvende dig til os. Vi kan hjælpe med alle problemer - store som små.

Lejebiler på Sjælland til alle formål

Der kan være mange gode grunde til at benytte en lejebil på Sjælland. Måske er din egen bil ude af drift, eller måske planlægger du at tage en bil på ferie. Vi står også til rådighed, hvis du skulle mangle en bil til flytning.

Tilgængeligheden af bestemte biltyper kan variere i forhold til udlejningsstedet. Den nemmeste måde at komme rundt om dette på er at sortere efter behov på vores hjemmeside. Sorteringsfunktionen gør det nemt for dig at vælge. Du skal blot til- og fravælge efter dine præferencer.

Disse biler kan du blandt andet finde hos os:

  • Billig leje af personbiler og MPV’er
  • Billig leje af varevogne
  • Billig leje af flyttebiler
  • Billig leje af minibusser

Tag en tur til indre København

En oplagt destination når du lejer bil på Sjælland er Danmarks hovedstad, København. Den danske storby er kendt for sit rige kulturliv og samtidig anerkendt for at være et af de største madmekkaer i verden. Med en lejebil fra One2move kan du let tilgå den store by. Vi gør opmærksom på, at du skal være opmærksom på parkeringsmuligheder i København. Hvis ikke du booker en parkeringsplads forinden, eller har en parkeringsplads klar, kan det godt være tricky at parkere i København. Ikke desto mindre er København helt fantastisk og ideelt til en weekendtur med familien.