Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Lej en bil til jul

Hvis du leder efter billig og god biludlejning til jul, så er du kommet til det rigtige sted.

Den søde juletid er for mange noget, der skal nås med bil, tog eller bus, da der er mange, der holder juleaften ude.

Familien er spredt over hele landet, og når juleklokkerne så ringer familien sammen, gælder det om, at turen mod juleanden bliver så let og gnidningsfri som muligt, så det kan blive en god jul for alle.

Hvis du gerne vil undgå at kigge i køreplaner over julen, så lej en bil. Vi lover, at den kommer med mange fordele - for at nævne et par:

  • Børn der sidder roligt på bagsædet, mens julemusikken spiller og stemningen bliver grønnere og grønnere
  • Gaverne og pakkerne der ligger i bagagerummet - og ikke spredt ud over et helt tog
  • Fleksibel køretid så I kan slippe for stress og jag op til jul og køre, når det passer bedst 
  • Det er ikke kun juleaften der bliver lettere - lej bilen i hele juleferien og kom let til diverse julearrangementer uden en eneste køreplan!

Lej den rigtige bil til jul

Du kan leje en stor personbil over julen fra 249,- per dag, og du kan selvfølgelig selv vælge, hvor meget plads du har brug for. Den lille familie kan sikkert klare sig med en personbil, mens den store børnefamilie måske skal op i en MPV for at have plads til både børn, gaver og tasker. Du kan leje en MPV fra 349,- per dag.

Som med alt andet der omhandler julen, er det en god idé at sikre jeres lejebil til julen i god tid. Hvis du gerne vil sikre dig en bil, der lever op til dine juledrømme og gerne vil strege et punkt at den (sikkert) lange to-do liste, så lej din bil til jul lige her.

Hvad skal du være opmærksom på i juletrafikken?

Hold dig opdateret på trafiksituationen

Hold dig opdateret på juletrafikken via radio, app (prøv fx 'trafikinfo') eller net.

Den ubekendte faktor er vejret

Juletrafikken er vild hvert år, og vejret er den evige joker. Hold øje med vejrudsigten dagen forinden, og kør efter den.

Sørg for at have godt med tid

Der er mange, der rejser i julen. Hvis du ikke har mulighed for at køre på et skævt tidspunkt, så sørg for at tage af sted med snacks, godt humør og rigeligt med tid.

Hav udstyret i orden

Pak smart! Sørg for at medbringe en skovl, varme tæpper, vand og rigeligt med snacks, hvis turen nu skulle udvikle sig til en længere en af slagsen.