Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2move tilbyder smart og billig udlejning af MPV'er. Du kan leje en MPV fra 348 DKK per dag og hermed prøve det fantastiske køretøj af til en fornuftig pris. En MPV er en rummelig bil med god plads i kabine og bagagerum. Den er nummeret større end en stationcar og er en fleksibel bil, der kan tjene mange formål og rumme op til 7 personer.

Når du lejer bil hos os, er du altid sikret god service, et stort udvalg af udlejningsbiler og selvfølgelig gode lejepriser. Når du lejer bil gennem One2move Biludlejning, oprettes der automatisk en profil, med dine bruger oplysninger. Profilen tilgås nemt med selvvalgt adgangskode, her finder du alle oplysninger omkring din booking.

En MPV er det oplagte valg, hvis du foretrækker kør selv ferie, også hvis feriemålet ligger langt væk. Dens rummelighed gør den også til en oplagt familiebil, da den kan rumme et lille fodboldhold - og al udstyret, der hører med.

  • Lej MPV med god plads til op til 7 personer
  • Alle MPV'er er inkl. 100 km. per dag ved alm. dagsleje
  • En MPV er et køretøj med høj sikkerhed
  • Oplagt mulighed for dem, der gerne vil køre på ferie
  • Nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp muligt
  • Høj komfort og meget fleksibel

Besøg hele Europa i en MPV

Nyder I at kunne styre tidsplanen fuldstændig selv?

Og drømmer I om en ferie med plads til spændende afstikkere og spontane indskydelser?

Så er kør selv ferien helt sikkert noget for jer!

Er I i tvivl om hvor I skal rejse hen, så har Campaya lavet en guide til de bedste rejsedestinationer I kan besøge i en af vores udlejningsbiler. 

Læs guiden for kør selv ferie eller Lej sommerhus hos Campaya.

Eksempler på MPV'er

Renault Escape  Opel Zafira   Citroën C4 Grand Picasso  Peugeot 5008  Ford Smax  Volkswagen Touran

Plads til hele familien

En MVP kan går hen og bliver familiens lille minibus, antallet af sæder kan variere fra 2-7, hvilket giver en stor fleksibilitet til børnefamilien. Det bliver en praktisk bil i hverdagen og den perfekt følgesvend på køre ferie til udlandet. Står der flytning på programmet, tager du blot alle sæder bag i bilen ud og du har nu den perfekte lille varevogn. Man kan roligt sige at en MVP er bilen med de 1.000 muligheder.

Når du vælger at leje en MPV hos One2move, kan du tilkøbe forsikMPVring med nedsat selvrisiko og udvidet vejhjælp. Selvom alle vores biler er dækket af kaskoforsikring, anbefaler vi alligevel at du tegner en forsikring i form af vores selvrisikoforsikring. Opstår uheldet, er du bare bedre dækket ind.

Som med alle andre køretøjer, er der både fordele og ulemper ved en MPV. Det gælder om at finde den bil, hvor ulemperne føles irrelevante og små, og fordelene glitrer som solen i forruden en vintereftermiddag. Så hvis du er i tvivl om hvorvidt en MPV er det rigtig valg, så vælg en lejebil, inden du går ud og laver en livslang investering.

Kør selv ferie i MPV

En MPV tilbyder nogle rummelige rammer, der er plads til mange, og alle har god plads. Bagagerummet er stort og en MPV er en meget sikker bil at køre i. Den er super til motorvejskørsel og det kombineret med høj komfort, gør den til et oplagt køretøj for familien, der foretrækker en kør selv ferie. Slut med at sidder mast sammen når turen går mod Europa

Men det er besværligt med lejebil. Det er begrænset KM, så man kan ikke køre langt - Nej ikke hos os, du kan tilkøbe alle de KM du ønsker. Jeg har aldrig booket en lejebil før, det er sikker besværligt - Du ringer blot til vores kundeservice, så hjælper vi med at reserverer. Jeg er meget kræsen og har specifikke ønsker - Intet problem, vi tilbyder peugeot, bmw, clio, mercedes, hyundai, benzin, diesel, manuelt gear, aircondition. 

Lad drømmene flyde og begynde allerede nu og planlægge din næste ferie. Skal turen gå til udlandet, hvor storbyer i Europa skal udforskes, eller er Danmark med sine mange skønheder årets destination. Slip for kø i lufthavne, bestilling af flybillet på forhånd, vente i transit. Lej en bil og nyd friheden som følger med. Biludlejning har ikke været nemmere.

Du er kun få klik fra at leje en MVP hos os. Vælg lokation, lejeperioden og afhentningssted. Du har nu en reservation på et styks udlejningsbil, så er det blot at vente på at datoen oprinder og du kan komme afsted på nye eventyr. Det er hos flere af vores udlejer muligt at tilkøbe, barnesæde, GPS m.m. blot giv vores udlejer et ring, så sørge de for at alt er klar på afhentningsdagen.