Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Kør selv på påskeferie

Hvis du er på jagt efter en god lejebil, der kan få dig sikkert og hurtigt af sted på påskeferie, så led ej længere. One2move Biludlejning har værksteder over hele landet, der står klar til at udleje dig den perfekte påskebil.

Påskeferien ligger med sit net af helligdage, og for mange et par fridage som optakt, som en lille ferieperle i april. Der er med andre ord rig mulighed for at se familie og venner, der fylder i den dårlige samvittighed.

Der er mange måder at komme rundt i landet på, men hvis det skal gå let og hurtigt og jeres ture ikke skal afhænge af diverse køreplaner og toges og bussers lunefuldhed, så er det smarteste at leje en bil. På den måde bestemmer I selv, hvornår I vil tage af sted og hvornår I vil køre hjem igen – I behøver ikke at blive hængende en ekstra time, fordi toget først kører kl. 18.

Som du måske kan fornemme, er der en række klare fordele ved at vælge lejebilen som transportmiddel til påskeferiens eventyr:

  • Du bestemmer selv, hvornår du vil af sted og hjem igen.
  • Du er ikke afhængig af, om der nu er plads til dig og alle dine påskeæg i toget eller bussen.
  • Du kan holde chokoladepauser lige så ofte, som du lyster.
  • Du kan leje en bil en enkelt dag eller over hele påskeferien – alt efter dine behov.

Lej en bil til påskeferien

Kør selv på påskeferie og nyd den fleksibilitet, der følger med. Du kan smutte hen til din lokale One2move afdeling og finde din lejebil over påsken. Her er du sikret en bil, der til hverdag bliver passet og plejet af kyndige hænder og derfor en bil, der bare virker. Det er en god idé at booke en bil, så snart du ved, at der ligger et behov og ulmer. På den måde sørger du for, at dine valgmuligheder er så store som muligt.

Lej en bil der opfylder dine behov

Du kan leje alt fra en mikrobil til en minibus. Hvis du er kommet til at købe lidt for meget påskechokolade, er det derfor muligt at finde en bil, hvor chokoladen kommer frem hel og ubeskadet. Ligeledes har vi både biler, der tilbyder komfort til parret, den lille familie og til den store børnefamilie, der tager af sted med at hav af pakkenelliker.    

Hvad skal du være opmærksom på i påsken?

Gratis startkilometer

Når du lejer din bil hos et af One2moves afdelinger, får du altid 100 startkilometer med i prisen. Det betyder, at du kan komme godt fra start!

Hold dig opdateret på trafikken

Der er mange, der udnytter påsken til en lille påskeferie. Der er derfor en god idé at holde styr på trafiksituationen, før du kører afsted. Du kan fx bruge appen ’trafikinfo’ eller holde dig opdateret på internettet.

Hvis du skal til udlandet

Hvis du gerne vil en smuttur over grænsen – eller måske udnytte den sene påskeferie med en tur sydpå, så er det vigtigt, at du afklarer dette, når du lejer din bil.