Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Biludlejning Nordjylland

I Nordjylland kan du leje alt fra store og små personbiler til varevogne og flyttebiler. Vi tilbyder altid lave priser og giver de første 100 kilometer med gratis. Vores afdelinger i Nordjylland står klar til at hjælpe dig med et køretøj, som passer til lige netop dit behov. Skal du på en længere køretur, kan du selvfølgelig tilkøbe flere kilometer til en favorable pris. 

Hos os vil du altid finde:

 • Leje af billig personbiler i flere størrelser
 • Leje af billige varevogne og flyttebiler
 • Altid lave priser per døgn

Vi har flere placeringer for biludlejning i Nordjylland. Du kan altid være sikker på, at der ligger en One2move tæt på dig. Uanset hvilken udlejningsforretning du vælger, vil vores uddannede personale stå klar til at hjælpe dig. Vi prioriterer, at du skal opleve samme, høje service i alle vores udlejningsforretninger.

Vores udvalg af lejebiler i Nordjylland

Når du har valgt din udlejningsforretning, er det en god idé, at du tjekker udlejningsforretningens udvalg på hjemmesiden. Vi er kendt for vores store udvalg, men vi kan ikke garantere, at alle biltyper er tilgængelige på alle tidspunkter. Du skulle nødigt køre forgæves efter din nye lejebil.

Uanset hvilken situation du står i, kan du være sikker på, at vi kan guide dig til det helt rigtige valg af bil. Måske står du og skal flytte i nyt hus eller lejlighed, eller måske skal du med din familie på bilferie.

Hos os kan du finde disse biltyper:

 • Små, mellemstore og store personbiler
 • Varevogne og flyttebiler i forskellige størrelser
 • Stationcars og MPV’er
 • Bybiler

Har du specielle præferencer til specifikationer som eksempelvis automatgear, elbil eller parkeringshjælp, har du mulighed for sortere i disse på hjemmesiden. 

Kør Nordjylland rundt i lejebil

Det er ikke for sjovt at Nordjylland er et af Danmarks største turistspots. Hvert år valfarter danske og udenlandske turister til Nordjylland. Byer som Skagen, Frederikshavn og Aalborg er blandt Danmarks mest besøgte turistattraktioner. Med en lejebil fra One2move, har du rig mulighed for at køre rundt mellem alle de populære steder. Uanset om vi snakker smuttur eller længerevarende ophold, guider vi dig til den rigtige løsning.

Planlægger du at tage turen rundt i Nordjylland, anbefaler vi disse destinationer:

 • Grenen (Skagen)
 • Skallerup Klit (Hjørring)
 • Frederikshavn
 • Aalborg

Fra Frederikshavn er det muligt at tage en færge til Göteborg i Sverige. Det er desuden muligt at medbringe din lejebil på turen. Hvis du planlægger at tage din lejebil med udenlands, skal det tilkøbes i forbindelse med bookingen. Ønsker du at bringe din lejebil udenfor EU, skal det aftales med den enkelte forhandler. Vi glæder os til at høre fra dig.

Biludlejning fra Nordjylland til Sønderjylland

Danmark er fuld af flotte og dejlige udflugtssteder, men nogle af dem ligger langt væk, hvis ikke man ejer en bil. Fortvivl dog ikke - One2move har afdelinger i hele Danmark, og gør det muligt for alle at leje en bil alt efter, hvad behovet måtte være. I jylland er det muligt at leje billige biler i Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland og Sønderjylland. Kort sagt forsøger vi at være på hele Danmarkskortet. Vi mener, at en lejebil aldrig skal være langt væk.