Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Lej bil i Danmark

Mange ejer ikke selv en bil i dag i dagens Danmark, dette kan der være mange grunde til, måske man bor i midtbyen og kan cykle til alt eller man har et ønske om at spare på sit budget og derfor primært benytter offentligt transport. Dog kan man stå i situation hvor en bil vil gøre det hele lidt nemmere. Det er f.eks. svært at tage på kør-selv-ferie og suse afsted på motorveje i udlandet med vennerne uden en bil.

Heldigvis er biludlejning i Danmark nemt og billigt, der findes udlejningsforretninger i hele landet, som tilbyder bilen der matcher dit budget og behov - stationcars, varevogne, mikrobiler, MPV'er, luksusbil, minibusser. Kvalitet og service er generelt høj, men husk at læse lejekontrakten godt igennem så du ved, hvad du skriver under på. Nogen tilbyder afhentning på forskellige tider af døgnet, andre giver gratis afbestilling, hos nogen er autohjælp hele døgnet del af lejeprisen

Når du skal leje biler i Danmark, er det mange ting som kan spille ind i forhold til hvilken biludlejer du skal vælge. Hvad er mest vigtigt for dig?

  • Online booking eller laveste priser
  • God service eller stort udvalg af forskellige biler
  • Billigste lejebil eller bredt udvalgt af varevogne
  • Ønsket om fleksibel afhentningstidspunktet og afhentningssted

Vær obs. på at der hos flere biludlejer er krav om fremvisning af kørekort og at kørekortet skal være minimum 2 år gammelt. Dette fremgår også ofte af biludlejnings hjemmeside i forbindelsen med bestilling af lejebilen.  

I dag er det nemt at leje bil i Danmark. Du finder biludlejningsforretninger i hele landet, hvor biltyper og pris, gør at der er noget for alle. Billeje i Danmark har ikke været nemmere, booking klares nemt online og bilen kan være klar til afhentning indenfor få timer. Så om du søger en minibus, hvor hele familien kan være mens I kører mod populære destinationer i udlandet, en mikrobil som skal bringe dig fra Aalborg til Fyn på familiebesøg eller en stationcar hvor der er plads til familien, så er billeje i Danmark tilgængelig for alle som ønsker at leje bil.

I moderne tid, hvor flere er blevet bevidste om miljøet, er bilferie også et godt alternativ til flyrejsen. For du behøver ikke at rejse langt for at få en fantastisk køreoplevelse – det kan du få lige her i naturskønne Danmark. Der er gode muligheder for at vælge ruter, der runder både by, skov og vand, da afstandene ikke er lange i vores lille land. - Du kan altså få et fedt roadtrip lige uden for din egen dør.

Leje af bil skal være nemt og fleksibelt og med mange forskellige biludlejningsfirmaer i Danmark, hvor biltype, gode priser og kampen om at give de bedste tilbud, har du som forbruger gode muligheder for at vælge netop den biludlejer som opfylder dine behov og indenfor dit budget.

Kør-selv-ferie i Danmark 

Hvis du vælger at tage på bilferie i Danmark, så er du ikke kun garanteret en god køreoplevelse i en af de lejede biler, men også mange gode oplevelser, uanset hvor I kører hen. Danmark er spækket med sjove, hyggelige og spændende aktiviteter og attraktioner, der taler til alle aldre og interesser og med billig billeje er vi sikker på at der råd til en ekstra is på turen. Så sæt dig ind bag rattet og gør dig klar til en køreoplevelse af de helt store på tur rundt i Danmark i en skøn lejebil!

 

Billig billeje til din ferie

 

Skønne Skagen

Oplev det helt fantastiske lys der har inspireret så mange kunstnere igennem tiden og har lokket danskere og udlændige til den nordligste spids af Danmark i flere hundrede år. En lejebil sørger for en fleksibilitet, der gør det muligt for dig at drøne rundt i resten af det nordligste Danmark. Her kan du besøge Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, tage sol på en palmestrand i Frederikshavn eller vandre i Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile mellem Skagen og Ålbæk. Udforsk Skagen og resten af Nordjylland og planlæg jeres ferie her!

Fine Fyn

Med en lejede bil har I mulighed for at se det for jer selv og udforske alle dele af den lille ø Fyn, midt i det Danske kongerige. På Fyn kan du opleve et hav af smukke, gamle slotte og vinke til vilde dyr fra 12 meters højde i Odense Zoo. Europas bedst bevarede vandborg, Egeskov, finder du også på Fyn. Kører du sydpå, rammer du pludseligt Svendborg, der betegnes som øhavets hovedstad. I Svendborg kan du fx besøge klatreparken Gorilla Park eller undersøge nogle af de fede vandsportsaktiviteter, der unægtelig hænger sammen med vand. Læs meget mere om Sydfyn lige her!

Møn

Tilbage i tiden. Nærmere betegnet 70 millioner år tilbage i tiden. Ved Møns Klint - på den lille ø Møn - kan du opleve noget af den ældste natur i Danmark og samtidig noget af det smukkeste. Du kan nå Møn på ca. to timer fra København, men du kan også vende bilens snude mod Vest og køre et smut til Lolland. På Lolland kan du komme på vaskeægte safari. Knuthenborg Safaripark, der er Nordeuropas største safaripark med mere end 1.200 vilde dyr, byder dig og din lejebil velkommen indenfor i parken. 

Kulturelle København

København behøver ikke nærmere introduktion, men der er mere til København end indre København, og det er steder, der nemt kan nås i bilen. Det er en stor oplevelse at køre nordpå af strandvejen og ende i Humlebæk, der huser det internationale anerkendte museum Louisiana. Når du befinder dig nord for København, er det nemt at køre forbi Ordrupgaard, der har udstillet dansk og fransk kunst i absolut topklasse.

 

Uanset hvor turen går hen i Danmark, så er der noget for enhver smag at gå på opdagelse i. Listen med oplevelser, attraktioner og destinationer er lang og vores opfordring er at få lejede en bil, der kan rumme alle de mennesker, du gerne vil have med på bilferie, vores minibusser kan rumme op til 9 personer. Så bare komme afsted ud i det danske land og opleve, hvor meget det har at byde på. Er turen ekstra lang, så huske at holde pauser undervejs.